середа, 29 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 29 квітня: чим здивує остання середа місяця

Гороскоп на 29 квітня: чим здивує остання середа місяця
Це день ризикованого бізнесу. Укладати фінансові угоди з новими партнерами небезпечно. Фото: pixabay.com

29 квітня говоріть правду. Не прикрашайте свої розповіді вигадками. Брехня стане причиною сварок з оточуючими. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Люди будуть менше довіряти обіцяним райдужним перспективам, - говорить астролог. - Віддаватимуть перевагу синиці у руках, ніж журавлю в небі. Слід подбати про збереження своїх фінансових позицій. Не руште заощаджених грошей без крайньої потреби. Добре йтимуть справи в аналітиків. Це день ризикованого бізнесу. Укладати фінансові угоди з новими партнерами небезпечно. Остання середа місяця здивує дзвінками від знайомих, яких довго не бачили. Багатьох співрозмовників ви не одразу згадаєте. Дехто попросить позичити грошей. Не хочете нажити ворогів – не позичайте".

Овен

Фінансових проблем не стане менше. Задовольнити усі свої потреби ви не зможете. За деякі послуги спробуйте розраховуватися бартером.

Телець

Інтуїція може вас підвести. Не втрачайте здорового глузду. Майте запас грошей на непередбачені витрати. Призначте милим побачення під зорями. Воно пройде добре.

Близнюки

Романтичний настрій партнерів ви не зможете підтримати. Вас турбуватимуть питання суто практичні. Спробуйте залучити коханих до своїх справ, і все одразу стане на свої місця.

Рак

Губитимуться улюблені речі. Ваша економіка знаходитиметься у стані хиткої рівноваги. Плановий підхід до розподілу коштів дозволить почуватися впевненіше.

Лев

Значних фінансових обмежень не буде. Але придбання нового одягу і взуття краще відкласти на пару днів. Не користуйтеся кредитними картками. Зумійте пробачити коханим недоречні слова і вчинки.

Діва

Буде достатньо роботи. І платитимуть за неї добре. Використовуйте можливість покращити своє матеріальне становище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 28 квітня: що зробити, аби вас оминали невдачі

Терези

Прибутковими будуть перші години робочого дня. Розпочинайте роботу якомога раніше. Вкладайте кошти в облаштування присадибних ділянок.

Скорпіон

Просто зранку можливі невеликі втрати та неприємні несподіванки. Пильнуйте за гаманцем. Майте із собою запас грошей. Намагайтеся нікуди не поспішати. Відмовтеся від грандіозних планів.

Стрілець

Не шкодуйте коштів на підтримання свого здоров'я. Станете свідком конфлікту в родині ваших партнерів. Залишайтеся осторонь. Інакше на вас можуть перекласти відповідальність за цей інцидент.

Козеріг

Обставини складатимуться всупереч вашим планам. Змиріться. Дослухайтеся до порад чоловіка (дружини). Покладіться на їхню поміркованість.

Водолій

Добре вестимуться справи лише після заходу сонця. Вирішуйте майнові питання пізно ввечері. Нічна робота принесе прибуток. Спробуйте порівну розділити свою увагу між коханими й малечею. Не викликайте зайвих ревнощів з боку тих чи інших.

Риби

Гроші надходитимуть вчасно. Виникне проблема з їхнім розумним розподілом. Скоротіть витрати. Після сплати термінових рахунків залишиться мало готівки.

Тиждень з 27 квітня по 3 травня буде вдалим, якщо не враховувати пригод, які принесуть понеділок і четвер.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 29 квітня: чим здивує остання середа місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути