вівторок, 28 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 28 квітня: що зробити, аби вас оминали невдачі

Гороскоп на 28 квітня: що зробити, аби вас оминали невдачі
Стережіться завзятих радників, які нав'язують свою думку. Фото: pixabay.com

28 квітня жінки будуть надто балакучими. Чоловікам бажано залишатися великодушними і не зважати на таку поведінку. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"День сприятиме інтелектуалам, - каже астролог. – Знаходитимуться цікаві рішення. На декого чекають справжні відкриття. Це гарний час для початку нового курсу навчання. На кухні народжуватимуться смачні шедеври. Готуйте корисні страви. У цей день проллється немало сліз. Інколи вони тектимуть і без особливих на то причин. Сентиментальним людям слід пам'ятати про це. Вас може зворушити будь-яка дрібниця. Хочете, аби вас оминали невдачі, не впускайте до свого оточення нових знайомих. Довіряйте власним серцю і розуму. Стережіться завзятих радників, які нав'язують свою думку".

Овен

Ряд проблем потребуватиме додаткових фінансових витрат. Гроші спливатимуть швидко. Родичі на зможуть допомогти. Шукайте додаткові засоби економії.

Телець

Несприятливий день. Подбайте про збереження своїх коштів. Не змінюйте основного напрямку діяльності. Це призведе до зниження заробітків.

Близнюки

Не беріть позичок. Відмовляйтеся від ризикованих фінансових операцій. Цей день може принести несподівано великі втрати.

Рак

Зекономити у цей день не вдасться. Майте запас грошей. Позичені людям речі повернуться до вас зіпсованими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розпочинають онлайн-уроки для 1-4 класів: де та коли дивитися

Лев

Непорядні партнери прагнутимуть скористатися вашими грошима. Пильнуйте за рухом власних фінансів. Не укладайте угод про дольові внески у бізнес.

Діва

Заробітки будуть меншими, ніж ви очікували. Хвилюватися нічого. Легко зможете задовольнити свої бажання. Не купуйте одягу.

Терези

Несприятливий день. Підписувати нові фінансові зобов'язання не час. Це стане кроком до вашого розорення. Бережіть майно від пошкодження.

Скорпіон

Наведіть лад у своїй бухгалтерії. Будьте готові до спілкування з працівниками податкової. Погасіть заборгованості. Уникайте штрафів.

Стрілець

Обережно поводьтеся з технікою. Її ремонт принесе значні збитки. Темпи зростання ваших доходів уповільнюються. Враховуйте це під час планування майбутніх витрат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Польща знайшла спосіб, як привезти заробітчан з України

Козеріг

Проблем з фінансами не буде. Не затримуйте гроші у кишені. Вкладайте кошти в оновлення професійного обладнання. Не купляйте комп'ютерів.

Водолій

Помітної обмеженості у коштах не буде. Але не буде й цікавих пропозицій щодо їхнього використання. Зачекайте. Ваш зоряний час розпочнеться влітку.

Риби

Користуйтеся послугами посередників. Дослухайтеся до порад колег. Вигідно розмістити свої кошти ви зможете за допомогою оточуючих.

Тиждень з 27 квітня по 3 травня буде вдалим, якщо не враховувати пригод, які принесуть понеділок і четвер. Абсолютний успіх чекає на Близнюків, Дів і Скорпіонів. Їм щаститиме у фінансових справах та особистому житті.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 28 квітня: що зробити, аби вас оминали невдачі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути