неділя, 27 грудня 2020 20:00

Гороскоп на 28 грудня – 3 січня: на які події буде багатим тиждень, який закінчує і починає рік

Гороскоп на 28 грудня – 3 січня: на які події буде багатим тиждень, який закінчує і починає рік
Творчі люди переживатимуть кризу. Погіршується пам'ять і здатність чітко формулювати свою думку. Фото: pixabay.com

У середу 30 грудня матимемо повню. Внутрішнє напруження зростає. Добре все сплануйте, перш ніж почнете братися за справи. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Бракуватиме мудрості та терпіння, - говорить Максимова. – Через метушню робота пригальмує. Іншими очима гляньте на те, чим займаєтеся. Творчі люди переживатимуть кризу. Погіршується пам'ять і здатність чітко формулювати свою думку. Навіть давні компаньйони тепер погано розумітимуть один одного. Виграє той, хто менше хвилюватиметься і з холодною головою братиметься за справи. Не покладайтеся на авторитети. Довіряйте власному досвіду. Подарунки купуйте у четвер. Це час відкриттів. Науковці дивуватимуть своїми винаходами".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Докладіть зусиль, аби досягти бажаного результату. Щоденні витрати збільшуються. Уникайте майнових суперечок. Розраховуйте на гроші, які є у кишені.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Важко буде вгадати, про що думають ваші колеги та друзі. Ваші плани не співпадатимуть, через це спалахуватимуть конфлікти. Не переживайте через те, що все навколо змінюється. Усе складеться на краще. Фінансова ситуація покращується.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Багато новин звідусіль збиватимуть спантелику. Розумно розприділіть час і ресурси. Будьте готовим заздалегідь до новорічної ночі. Купуйте продукти зарання, щоб не гаяти час у чергах.

Рак (22 червня – 22 липня)

Всидіти на місці не вдасться. Але це покращить ваші фінансові справи. Не бійтеся накладок і змін у планах, бо тільки зіпсуєте собі святковий настрій. Готуйтеся до свята, підбадьорюйте коханих. Допоможіть їм навести порядки вдома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2021 рік сприяє міцним шлюбам – астролог назвала найбільш вдалі дати

Лев (23 липня – 23 серпня)

Будете задоволені усі, що відбувається навколо. Це час конструктивного розв'язання існуючих питань. Настає момент істини. На вас чекає визнання серед колег і конкурентів. Заявляйте про себе, досягайте того, чого так давно хотіли.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Фінансова ситуація контрольована. Впоратися з усіма витратами буде непросто. На поміч прийде уміння заощаджувати. Довіртеся долі, не чиніть супротив подіям, які відбуватимуться у вашому оточенні. Результат вас приємно здивує.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ваші мрії починають здійснюватися. Будьте легкими у спілкування з друзями. Не надокучайте один одному. Вас познайомлять з людиною, яка згодом може стати вашою коханою половинкою.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Навряд чи щось завадить вам гарно повеселитися. Життя вируватиме і це надихатиме до дій. Ви створюватимете оптимістичний настрій навколо себе. Вкладайте кошти у подарунки.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Уся увага буде зосереджена на домашніх справах. Доведеться на деякий час згорнути комерційну діяльність. Зрушити щось на краще зараз буде важко. Ваша присутність буде потрібна вдома. Доведеться дбати про родичів, допомогти батькам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тішитимемося ранній весні – які будуть погода і врожаї

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Зявиться відчуття спокою і надійності. Відкрийте серце, очі і вуха. Все, що зараз до вас приходить, це подарунки долі, на які ви заслуговуєте. Заробітки зростають. Дозвольте собі оновити техніку і меблі в домі. Не варто пропонувати руку і серце. Місяць уповні не сприяє шлюбам.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Успіх матимете у всьому. Насолоджуйтеся тим, що маєте. Порадуйте себе подарунками. Вдалими будуть покупки одягу і взуття. У вас закохуватимуться друзі і знайомі. Не дозволяйте, аби випадковий роман зіпсував ваше життя.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Оточуйте себе людьми надійними і компетентними. Відчуєте захист і спокій. Помічники навколо допоможуть вам легко вирішити усі питання. Будьте у колективі і досягнете більше, ніж самотужки.

26-27 грудня – останні вихідні 2020 року. Провести їх варто у колі рідних і друзів. Астрологиня розповіла, кого зроблять багатими ці дні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 28 грудня – 3 січня: на які події буде багатим тиждень, який закінчує і починає рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути