субота, 26 грудня 2020 07:00

Гороскоп на 26-27 грудня: кого зроблять багатим останні вихідні 2020 року

Гороскоп на 26-27 грудня: кого зроблять багатим останні вихідні 2020 року
Організму не вистачатиме вологи. Пийте негазовану чисту воду. Фото: pixabay.com

26-27 грудня – останні вихідні 2020 року. Провести їх варто у колі рідних і друзів. Згадайте разом, через що довелося пройти, що зробило вас сильнішими і мудрішими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не варто щедро роздавати обіцянки, - говорить астрологиня. – Обставини завадять дотримати слова. Хвалькуваті люди потраплять у незручне становище. Більше часу приділіть фізичній роботі. Намагайтеся не вступати в суперечки, аби не нажити собі ворогів. Багатшими ці вихідні зроблять Овнів, Скорпіонів і Водоліїв. Організму не вистачатиме вологи. Пийте негазовану чисту воду. Придбання нового одягу та взуття відкладіть до наступного тижня".

Овен

Використайте можливість заробити гроші навіть під час відпочинку. Фортуна у ці дні на вашому боці. Лише не варто купувати побутову техніку.

Телець

Обставини сприятимуть реалізації ваших задумів. Навіть за наявності фінансового дефіциту ви матимете можливість придбати усе необхідне.

Близнюки

У вашому розпорядженні не буде великих сум. Проте й відчуття обмеженості у фінансах теж не буде. В цілому вдало поєднуватимуться можливості й потреби.

Рак

Очікуються несподівано великі збитки. Не виїжджайте далеко від дому на вихідні. Не дозволяйте собі участі в азартних іграх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2021 рік сприяє міцним шлюбам – астролог назвала найбільш вдалі дати

Лев

Грошових надходжень не буде. Подбайте про покращення житлових умов. Обновіть інтер'єр власної оселі. Позбавтеся зайвого мотлоху.

Діва

Намагайтеся не виходити за рамки своїх фінансових можливостей. Не беріть на себе спонсорських обов'язків. Обставини диктуватимуть свої умови.

Терези

Гроші водитимуться у кишені. Та від деяких планів на них вам доведеться відмовитися. Вашої допомоги потребуватимуть рідні.

Скорпіон

Ви дійдете до вихідних із позитивним фінансовим балансом. Не відкидайте можливість заробити й у ці дні. Позичати людям гроші не варто. Повернути їх назад буде непросто.

Стрілець

Протягом тижня гроші надходили регулярно, але вони не трималися ваших рук. Така тенденція зберігається й на вихідні. Уникайте надмірних витрат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 2021 змінить хід життя: астрологічний прогноз для Козерогів

Козеріг

Можливості здійснити великі покупки не буде. Проте кілька дрібних удач сприятимуть доброму настрою. У неділю ввечері чекайте на приємний подарунок.

Водолій

Субота забере багато грошей на невідкладні потреби родини. Можуть знадобитися кошти для підтримання здоров'я когось з близьких. Не плануйте витрат зарання.

Риби

До наступного суттєвого приходу фінансів залишилося кілька днів. Зачекайте з реалізацією грандіозних планів. У ці вихідні доведеться обирати економні форми відпочинку.

На вихідних в Україні триматиметься суха сонячна погода. Астролог розповіла, як нас здивує новий антициклон.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 26-27 грудня: кого зроблять багатим останні вихідні 2020 року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути