четвер, 24 грудня 2020 19:19

2021 змінить хід життя: астрологічний прогноз для Козерогів

  На Козерогів чекають позитивні зміни
На Козерогів чекають позитивні зміни

Астролог Рената Раєвська дала детальний прогноз на 2021 рік для Козерогів.

"Планети і їхні "змови" (аспекти один до одного) випробовували вас на стійкість весь 2020. Особливо рік зачепив тих, хто народився з 9-20 січня. Але, зараз вітаю вас не тільки з днем ​​народження, але і з полегшенням. Отже , загальний прогноз для Козерогів на 2021.

Якщо ви народилися з 13-18 січня, то 2021 для вас буде вирішальним. У цьому році ви зробите крок у щось, що змінює хід життя. Різка зміна діяльності, переїзд, еміграція і т.д..

Народженим 24-29 грудня з 6 -19 січня планети дадуть трохи заспокоїться і перевести дух. Ви зможете зайнятися "збором врожаю" напрацювань і трудів. Ви якраз зміцнитеся, отримаєте потрібні кошти для подальших досягнень, заведете потрібні знайомства.

Народжених з 30 грудня по 5 січня чекають зміни, до яких ви не завжди можете бути готові. Бояться не потрібно, потрібно радіти, тому що від вас можуть "відірватися" негативні впливи, обставини і люди. Спостерігайте за тим, що відбувається.

До тих хто народилися з 8 по 13 січня, наближаються почуття. Якщо вам необхідно вирішити питання особистого життя - саме час віддатися безодні любові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сатурн і Юпітер зроблять для багатьох подарунок цього тижня - астрологиня

У народжених з 21 по 23 грудня влітку і восени будуть можливості якісно поліпшити життя і почати щось нове. 2021 рік для вас - період подарунків і радостей", - поділилася Рената Раєвська.

Рік білого бика передбачає багато змін у житті людей. За словами астрологів, 2021 рік буде сприятливим для всіх нових починань.

Зараз ви читаєте новину «2021 змінить хід життя: астрологічний прогноз для Козерогів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути