Ексклюзиви
пʼятниця, 27 вересня 2019 07:00

Гороскоп на 27 вересня: як притягнути до себе успіх і гроші

Гороскоп на 27 вересня: як притягнути до себе успіх і гроші
Віддавайте борги. Викидайте з дому непотріб. Фото: clutch.ua

27 вересня - день напередодні молодика. Краще завершувати розпочате, аніж починати щось нове. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Віддавайте борги. Викидайте з дому непотріб, - говорить астролог. – Це вельми напружений день. Він принесе немало переживань. Часто траплятимуться помилки через неуважність і знервованість. Не приймайте рішень спересердя. Ви про них пошкодуєте. Різко знижується працездатність. Аби притягнути до себе успіх і гроші, треба забути про сором'язливість і взятися до справ із повною самовіддачею. Найбільш відповідальну роботу відкладіть до наступного тижня. Пильнуйте за кермом. Ситуація на дорогах залишається складною".

Овен

Передбачити витрати зарання буде складно. Майте при собі резервну суму грошей. Не женіться за легким заробітком. То марна справа. Візьміть на себе відповідальність за мир у домі.

Тілець

Триває напружений фінансовий період. На преміальні годі розраховувати. Ранкові покупки будуть невдалими. Втрачені речі не повернуться до вас.

Близнюки

Не укладайте важливих ділових угод. Вони не будуть вигідними для вас. Брати кредит під заставу не можна. Вчасно погасити його буде важко. Ввечері з'явиться чудова можливість порозумітися з коханими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 23-29 вересня: кому наступний тиждень принесе кохання і гроші

Рак

Перенесіть похід по крамницях на вихідні. Партнери не зацікавлені у зближенні стосунків. Намагайтеся поставитися до цього спокійно. Невдалий час для першого побачення.

Лев

Надходження заробітків затримується. Трохи зачекайте. Не час купувати авто та коштовності. На вечірці утримайтеся від відвертого флірту з чужим партнером. Бережіть добрі стосунки з коханими.

Діва

На покриття усіх необхідних витрат коштів не вистачатиме. Одержати вчасно зароблені гроші ви не зможете. Відкриті у цей день підприємства будуть збитковими. Відмовтеся від походу в сауну.

Терези

Вагома сума у кишені дозволить почувати себе впевнено. Розпорядіться грошима правильно. Не намагайтеся усе вирішити самі. Радьтеся з близькими.

Скорпіон

Більше часу приділіть дітям. Вони потребуватимуть вашої розради. Не відмовляйтеся від участі в їхньому житті через зайнятість. Займіться укріпленням нігтів. Посильте догляд за волоссям.

Стрілець

Справи просуватимуться добре. Очікується надходження грошей. Перевіряйте супровідну документацію під час здійсненні торговельних операцій. Помилки обійдуться дорого. Не вірте в обіцянки нових знайомих. Серйозні стосунки зав'язати не вдасться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка створила незвичний дитячий парк розваг у США

Козеріг

Доведеться докласти немалих зусиль для підтримання необхідного прожиткового рівня. Обходьтеся малим. Не позичайте грошей. Прагніть порозумітися з дорогими людьми. Пробачайте їм.

Водолій

Не афішуйте свої наміри. Вашими ідеями можуть скористатися конкуренти. Настрій буде зіпсовано ще зранку. Дратуватиме безліч дрібниць. Краще відмовитися від побачення.

Риби

Дратуватиме застій у фінансових справах. Зрушити ситуацію на краще не вдасться. Залишається лише чекати. Не допускайте неконтрольованих витрат.

В Україні рекордно подешевшав долар. На 25 вересня Нацбанк встановив курс на рівні 24,20 грн/дол. Експерти спрогнозували, коли він подорожчає.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 27 вересня: як притягнути до себе успіх і гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути