четвер, 27 травня 2021 07:00

Гороскоп на 27 травня: хто розбагатіє і стане успішним

Гороскоп на 27 травня: хто розбагатіє і стане успішним
Знаходитимуться і сили, і завзяття для нових починань. Та не варто втрачати пильності. Фото: pixabay.com

27 травня відчуєте прилив сил і натхнення. Щедро діліться піднесеним настроєм з оточенням. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цього дня оптимізму людям не бракуватиме, - говорить астрологиня. – Знаходитимуться і сили, і завзяття для нових починань. Та не варто втрачати пильності. Пам'ятайте про сезон затемнень, що триває. Бажання діяти не залишатиме часу на продумування деталей конкретної справи. Таким чином можна зашкодити собі. Краще братися за справи, що не потребують великої кількості часу. Інакше в процесі їх реалізації ви можете втратити інтерес до них. Скорпіони і Терези мають шанс розбагатіти. Успішними себе відчують Овни, Близнюки та Козероги".

Овен

Не можна у цей день виявляти жадібність. Легко розставайтеся зі старими речами. Надайте матеріальну підтримку старшим родичам.

Телець

Через власну необачність ви можете втратити немалі гроші. Не дозволяйте себе ошукати. Довіра у фінансових питаннях не завжди доречна.

Близнюки

Певна обмеженість у фінансах не заважатиме здійсненню ваших планів. Ситуація складеться на вашу користь. Усім необхідним ви себе забезпечите.

Рак

Будьте порядними у стосунках з фінансовими партнерами та клієнтами. Не плекайте надмірних меркантильних інтересів. Це може обернутися проти вас.

Лев

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Сплатити усі поточні рахунки одразу не вдасться. Вирішуйте фінансові проблеми поетапно.

Діва

Ви одержите лише частину очікуваного прибутку. Не вступайте у суперечки. Із затримкою надійде уся сума. Купувати ювелірні вироби не час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чого остерігатися в перший тиждень літа - медичний прогноз

Терези

Не купуйте секонд хенд. Особливо якщо йдеться про авто чи побутову техніку. Це будуть даремно витрачені гроші.

Скорпіон

Афішувати свої подальші фінансові плани не варто. Не сполохайте удачу. По можливості обирайте безготівкову форму розрахунку за надані послуги.

Стрілець

Витрати перевищуватимуть заробітки. Додаткових фінансових внесків потребуватимуть діти. Не економте на родині.

Козеріг

Проведіть ревізію своєї бухгалтерії. Вчасно сплачуйте рахунки. Очікуйте надходження перспективних фінансових пропозицій.

Водолій

Заробіток залишатиметься стабільно низьким. Не здавайте у ремонт свої речі. Вони надовго затримаються у сервісному центрі.

Риби

Вдалим цей день не назвеш. Хоч не буде він і програшним. Краще вестимуться справи ввечері. Похід по крамницях варто планувати після обіду.

Астрологиня здивувала прогнозом на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 27 травня: хто розбагатіє і стане успішним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути