пʼятниця, 26 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 26 серпня: хто повинен довіряти своїм снам і передчуттям

Гороскоп на 26 серпня: хто повинен довіряти своїм снам і передчуттям
Обмежте спілкування з неприємними для вас людьми. Знайдіть спосіб підтримувати гарний настрій. Фото: pixabay.com

26 серпня не беріться за важку фізичну роботу. Бракуватиме сил на її завершення. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це переддень молодика, тому працездатність різко знижується, – каже астрологиня. – Люди будуть схильними до песимістичних настроїв. Обмежте спілкування з неприємними для вас людьми. Знайдіть спосіб підтримувати гарний настрій. Озбройтеся почуттям гумору. Зробіть генеральне прибирання в домі. Чисте приміщення сприятиме піднесеному настрою. Не намагайтеся утримувати поруч із собою людей, які прагнуть піти. Відпустіть. Овнам і Стрільцям, Левам і Козерогам варто довіряти своїм снам і передчуттям. Вони стануть дороговказами, підкажуть, які справи краще відкласти, а що приноситиме вам стабільний дохід".

Овен

Займіться пошуком загублених колись речей. Їх буде легко відшукати. Залишайтеся на зв'язку з друзями. Цього дня можуть надійти цікаві новини. Походіть босоніж

Телець

Можете розраховувати на підтримку впливової людини. Але не варто планувати запуску нового проєкту. Він виявиться невдалим. Чекайте на подарунок.

Близнюки

День несподіванок. Життя вносить свої корективи у ваші плани. Не варто робити того, що не вдається з першого разу.

Рак

Куплений цього дня одяг не носитиметься, а стрижка не личитиме. Усе це краще зробити наступного тижня. Уникайте тривалого перебування на сонці.

Лев

Пильнуйте за дітьми. Вони можуть потрапити в халепу. Не варто цього дня думати про поповнення в родині. Знижується плодючість організму. Більше гуляйте.

Діва

У звичний спосіб життя доведеться вносити зміни. Завітають неочікувані гості. Додасться турбот. День видасться неспокійним, але цікавим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Достатньо тривожна" – влада Києва розповіла про ситуацію з коронавірусом

Терези

Дбайте про своє добре ім'я. Не йдіть на порушення закону заради вигоди. Нешляхетний вчинок не вдасться приховати.

Скорпіон

Цілий день чогось бракуватиме. То транспорту, то інструментів, то коштів. Не покладайтеся на когось. Усім необхідним забезпечуйте себе самі. Раніше лягайте спати.

Стрілець

Тримайтеся подалі від ініціативних авантюристів. Не витрачайте час на спілкування з нецікавими для вас людьми. Трохи здорового егоїзму не завадить.

Козеріг

Виникатимуть помилки в розрахунках. Через це повільніше просуватиметься робота. Відкладіть до неділі похід по крамницях. Знижуйте інтенсивність тренувань.

Водолій

Лінь стане головним мотиватором ваших дій. Працездатність буде дуже низькою. Дайте собі можливість більше відпочити цього дня. З понеділка все надолужите.

Риби

Менше часу проводьте вдома. На вас чекають цікаві зустрічі. Діти випробовуватимуть ваше терпіння. Шукайте порозуміння з ними. Підвищується метеозалежність.

На землі росте приблизно 400 тис. видів рослин. Деякі з них виглядають як витвори мистецтва.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 26 серпня: хто повинен довіряти своїм снам і передчуттям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути