четвер, 26 листопада 2020 07:00

Гороскоп на 26 листопада: кому цей день принесе зміни на краще

Гороскоп на 26 листопада: кому цей день принесе зміни на краще
Людям не вистачатиме душевності у стосунках. Будьте щедрими на тепле слово. Фото: pixabay.com

26 листопада – день скандалів і сенсаційних новин. Проте більшість з них не варті довіри. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"До порад і незвичних рецептів ставтеся скептично, - говорить астролог. – Важко засвоюватиметься інформація. Про це слід пам'ятати вчителям і мамам. Допомагайте дітям розібратися у новому матеріалі. Людям не вистачатиме душевності у стосунках. Будьте щедрими на тепле слово. Матимете особливу силу причаровувати людей. Овнам, Скорпіонам і Водоліям четвер принесе зміни на краще. Протягом дня непокоїтиме головний біль. Частіше робіть перерви під час роботи. Підвищується аварійна небезпека на дорогах".

Овен

Очікуються чергові грошові надходження. Відкладіть по можливості підписання майнових доручень та інших цінних паперів. Не відмовляйте рідним у фінансовій підтримці.

Телець

Не дозволяйте собі лінуватися. Погоджуйтеся на додаткові підробітки. Створіть грошовий запас. Незабаром він знадобиться вам і вашій родині.

Близнюки

Помилки під час оформлення фінансової документації принесуть збитки. Торговельні операції пройдуть невдало. Робіть лише необхідні покупки.

Рак

Фінансові операції проходитимуть без затримок. Цінуйте стабільність у стосунках. Не варто шукати позашлюбних відносин. Швидкоплинне задоволення завершиться родинним конфліктом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячне затемнення: що треба знати і як до нього готуватися

Лев

На особисте часу не вистачатиме. Заплановане побачення може бути перенесене. Підтримайте знайомих. Вони переживатимуть з приводу суперечок із родичами.

Діва

Візьміть участь у спонсорській підтримці малозабезпечених. Не шкодуйте грошей на потреби дітей. Гонитва за надприбутками призведе до матеріальних втрат.

Терези

Обмежте свої бажання. Відкладіть відвідування елітних місць відпочинку. Задоволення несвоєчасних забаганок дорого обійдеться. Збільшення доходів не очікується.

Скорпіон

Грошей достатньо для реалізації запланованого. Найважливіші розрахункові операції здійсніть до заходу сонця. Не варто купувати офісну техніку.

Стрілець

День підвищеного економічного ризику. Фінансові плани руйнуватимуться. Нові пропозиції партнерів не задовольнятимуть вас. Пильнуйте за рухом грошей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сексапільна політологиня зачаровує знімками в спідній білизні

Козеріг

Намагання змінити стосунки з коханими на краще не матиме успіху. Дозвольте подіям розвиватися природно.

Водолій

Доходи потроху зростатимуть. Вкладайте гроші у довгострокові проекти. Займіться страхуванням свого майна. Час купувати посуд.

Риби

Виникатимуть непорозуміння під час спілкування з родичами коханих. Не варто відверто говорити зі сторонніми про свої особисті плани.

21 грудня настане Ера Повітря. Що зміниться і як до цього підготуватися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 26 листопада: кому цей день принесе зміни на краще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути