Ексклюзиви
вівторок, 25 січня 2022 07:00

Гороскоп на 25 січня: чиї фінансові справи підуть угору

Гороскоп на 25 січня: чиї фінансові справи підуть угору
Хвалитися власними досягненнями й успіхами небезпечно. Ви сполохаєте удачу. Фото: pixabay.com

25 січня стережіться ревнощів своїх коханих. Не жартуйте з вогнем. З нічого може розгорітися великий скандал. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не давайте волі своїм амбіціям, - говорить астрологиня. – Надто самовпевнені потраплятимуть у незручне становище. Хвалитися власними досягненнями й успіхами небезпечно. Ви сполохаєте удачу. Важкий день для керівників. Підлеглі поводитимуться нерозумно, не поспішатимуть виконувати накази. Більшість справ доведеться переробляти двічі. Бережіть свою нервову систему. Ваш гнів не змінить ситуації на краще. Варто перечекати складний період. Фінансові справи Раків, Левів, Скорпіонів і Риб рвонуть угору".

Овен

Не приймайте запрошення на нову роботу. Заробітки не виправдають сподівань. Не беріть кредитів. Повернути їх вчасно буде складно.

Телець

Загублені речі не повернуться до вас. Знижується ефективність роботи. Відповідно зменшаться прибутки. Поставтеся до цього по-філософськи.

Близнюки

У вашому розпорядженні обмежена сума. Але критичного дефіциту коштів не буде. Продумайте свою фінансову політику на місяць уперед.

Рак

Справи йтимуть нормально. Приймайте зважені рішення щодо розподілу наявної готівки. Не відмовляйтеся від службових поїздок. Вони будуть прибутковими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий тиждень приніс в Україну сніг і морози до -17°C

Лев

День ризикованого бізнесу. Можна чимало виграти. Але й програти солідну суму можна теж. Не втрачайте здатності раціонально мислити.

Діва

Розраховуйте на мінімальний прибуток. Термінові витрати поглинатимуть увесь заробіток. Вчасно повертайте борги і сплачуйте за комунальні послуги.

Терези

За необхідності скористайтеся власним фінансовим запасом. Не позичайте у людей грошей. Розпочинати ремонтні роботи не час.

Скорпіон

Достатньо прибутковий день. Не поспішайте витрачати зароблене. Вдалих внесків зробити не вдасться. Не змінюйте основного напрямку роботи.

Стрілець

Поверніться до розгляду давніх майнових проблем. На цей раз вихід буде знайдено. Вчасно гасіть заборгованість.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали засніжену вершину Карпат у -23°C

Козеріг

Заощадити частину заробленого не вийде. Щоденні витрати поглинатимуть увесь прибуток. При нагоді скористайтеся фінансовою підтримкою близьких.

Водолій

Ви можете недорахуватися грошей у кишені. Пильнуйте за гаманцем. Відкладіть придбання електричного обладнання. Воно не слугуватиме довго.

Риби

Зачекайте із прийняттям рішень про використання своїх фінансів. Наприкінці робочого дня ситуація може кардинально змінитися.

Протягом тижня з 24 по 30 січня не хваліться успіхами. Друзям навряд чи щаститиме, тому відчують заздрість і пригнічення.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 25 січня: чиї фінансові справи підуть угору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути