Ексклюзиви
субота, 25 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 25 вересня: яким знакам треба лишитися вдома

Гороскоп на 25 вересня: яким знакам треба лишитися вдома
Спілкуйтеся з однодумцями. Займайтеся приємними для вас справами. Фото: pixabay.com

25 вересня треба відпочити. Відкладіть роботу на другий план. Вами захоплюються батьки та кохані. Насолоджуйтеся моментом слави. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Провести ці дні краще в невеликій дружній компанії, - говорить астрологиня. – Спілкуйтеся з однодумцями. Займайтеся приємними для вас справами. Бари, ресторани, казино та елітні клуби не принесуть бажаного задоволення та розслаблення. Атмосфера цих закладів не відповідатиме настрою відпочивальників. Азартні ігри спустошать гаманець. У суботу різко підвищується аварійність на автошляхах та в побуті. Пильнуйте. Дівам, Терезам і Козерогам у суботу краще залишитися вдома".

Овен

Не час виявляти щедрість. Здійснюйте операції купівлі-продажу без участі посередників. Не варто йти на зайві витрати. Користі від них буде небагато.

Телець

Прогнозується неочікуваний прибуток у вигляді подарунків. Можуть надійти й несподівані гроші. Сума не велика. Але приємним буде сам факт.

Близнюки

Відкладіть гроші на сплату податків і комунальних рахунків. Інакше доведеться відкласти ці виплати. У вихідні можуть бути великі витрати на господарчі потреби.

Рак

Без грошей на вихідні ви не залишитеся. Спробуйте не шкодувати коштів на задоволення власних потреб. Рідні не ображатимуться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: все, що треба знати про стосунки, заробітки та здоров'я

Лев

Бажання співпадатимуть с вашими можливостями. Але задовольнити їх буде не так уже й просто. Потрібний товар не знаходитиметься. Родинні обставини заважатимуть.

Діва

Зростає навантаження на ваш гаманець. Непередбачених витрат стає дедалі більше. Друзі й рідні не зможуть надати фінансової підтримки.

Терези

Не варто шукати підробітку. Доходи від нього не коштуватимуть витраченого часу. Відпочиньте. Про прибуток дбатимете в робочі дні.

Скорпіон

Оминайте ігрові клуби. Ваші ставки будуть програвати. Проведіть вихідні з мінімальними витратами.

Стрілець

Тиждень був досить прибутковим. Фінансових обмежень ви не матимете. Дозвольте собі задовольнити бажання близьких людей. Організуйте маленьке родинне свято.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень: хто відчує себе переможцем

Козеріг

Інфляційні процеси помітно вплинуть на ваш бюджет. Доведеться переглядати плани на вихідні. У ці дні не вирушайте в дорогу з обмеженою сумою в кишені.

Водолій

Не варто звертатися до послуг сервісних служб. Якість роботи не відповідатиме виставленим рахункам. Фінансова підтримка знадобиться вашим партнерам. Не відмовляйте.

Риби

Наявна сума грошей не покриватиме ваших витрат. Виникне потреба у додаткових джерелах фінансування. Стане у пригоді відкладений грошовий запас.

Тиждень з 20 по 26 вересня розпочнеться з повні. Астрологиня розповіла, як успішно прожити дні, які годуватимуть цілий рік.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 25 вересня: яким знакам треба лишитися вдома». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути