середа, 25 листопада 2020 07:00

Гороскоп на 25 листопада: чому цей день такий особливий

Гороскоп на 25 листопада: чому цей день такий особливий
Здійснюватимуться мрії, кохані відповідатимуть вам взаємністю. Можна очікувати на пропозицію руки і серця. Фото: pixabay.com

25 листопада час переходити на новий рівень стосунків з коханими. Придивіться до їхніх чеснот. Інтимна близькість принесе масу яскравих вражень. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Цей день стане особливим для багатьох, - каже астролог. – Здійснюватимуться мрії, кохані відповідатимуть вам взаємністю. Можна очікувати на пропозицію руки і серця. Лише гарячковість буде підводити людей. Поспішні висновки виявляться помилковими. Діяти згарячу небезпечно. Цього дня можна зламати і речі, і стосунки. Не варто наймати робітників. Вони не виявлятимуть старанності, можуть пошкодити обладнання. Важко сприйматиметься зміна погодних умов. Погіршується епідемічна ситуація. Підтримайте свій імунітет. Уникайте натовпу. Краще цей день провести вдома".

Овен

Зведіть до необхідного мінімуму фінансові операції. Більшість з них принесуть збитки. Не залучайте до свого бізнесу чужі кошти. Продаж нерухомості буде невигідним для вас.

Телець

Надійдуть незначні прибутки. Їхній розмір буде набагато меншим за очікуваний. Не позичайте знайомим свої речі. Вони повернуться пошкодженими.

Близнюки

Не найкращий день для поліпшення матеріального становища. Але він буде більш результативний за попередні. Слідкуйте за якістю куплених товарів. Відкладіть придбання одягу.

Рак

Збільшення доходів якісно не вплине на вашу економіку. Зароблених грошей ледве вистачатиме на покриття витрат. Не женіться за надприбутками.

Лев

Не слід змінювати основного напрямку діяльності. Нові фінансові проекти будуть збитковими. Прибутки не покриватимуть витрат. Доведеться звертатися до заощаджень.

Діва

Суттєвого збільшення доходів не очікується. Самотужки знайти вихід зі скрутного становища не вдасться. На допомогу прийдуть фінансові партнери. Скористайтеся їх порадами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 23-29 листопада: чиїм бажанням судилося здійснитися

Терези

Помітного поповнення бюджету не буде. Оформлюйте фінансові доручення. Займіться вирішенням майнових питань. Не варто купувати електроніки та засобів зв'язку.

Скорпіон

Статті доходів і витрат будуть добре збалансовані. Купувати приємні дрібниці не час. Не шкодуйте грошей на потреби дітей.

Стрілець

Розширюйте свою фінансову діяльність. Ви можете вийти на новий рівень матеріального забезпечення. Можна позичати людям гроші.

Козеріг

Грошей вистачатиме на сплату поточних рахунків. Збільшуються витрати на транспорт. Виграшів та преміальних не очікується. Не купуйте товари у кредит.

Водолій

Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Можливе пошкодження частини товару. Не залишайте без нагляду свій транспорт.

Риби

Домовленості з фінансових питань здійсніть у другій половині робочого дня. Активно користуйтеся послугами банків. Обирайте безготівкову форму розрахунку.

Через місяць 21 грудня бере свій початок Ера Повітря. Вона приходить на зміну Ері Землі. Добре почуватимуться люди, які уміють швидко реагувати на зовнішні зміни, не тримаються за минуле, а з легкістю сприймають все нове.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 25 листопада: чому цей день такий особливий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути