понеділок, 25 липня 2022 06:01

Гороскоп на 25 липня: чого за жодних обставин не можна робити цього дня

Гороскоп на 25 липня: чого за жодних обставин не можна робити цього дня
Цього дня ні за яких обставин не можна вагатися. Робіть те, що задумали. Фото: pixabay.com

25 липня плітки й заздрість псуватимуть людям настрій. Не слухайте нікого. Довіряйте тільки собі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей день сприятиме впевненим у собі людям, – говорить астрологиня. – Майте мету, продумайте шляхи її досягнення і дійте. Не варто приділяти чужим справам більше часу, ніж своїм. Відверті розмови краще відкласти до кращих часів. Усе сказане вами буде використане проти вас. Цього дня за жодних обставин не можна вагатися. Робіть те, що задумали. Успіх на вашому боці. Вагатися – значить програти. Зорі підтримають мудрих і наполегливих. Не варто хвалитися своїми досягненнями, розповідати про плани й змінювати рід діяльності. Погіршується епідемічна ситуація. Легко буде підхопити вірус".

Овен

Стримуйте бажання поставити на місце зарозумілих конкурентів. Зараз вам не вдасться їх перемогти. Бережіть горло. Є небезпека захворіти на ангіну.

Телець

Вам бракуватиме терпіння й послідовності. Через це виникатиме багато проблем. Ризик у фінансових справах не виправдається.

Близнюки

Не час прагнути змін. Наведіть лад у тому, що маєте. Вашої уваги потребуватимуть близькі родичі. Звільніть час для спілкування з ними. Давайте відпочинок очам.

Рак

Не женіться за двома зайцями. Визначиться з пріоритетами. Перевіряйте достовірність інформації. Ви можете постраждати через надмірну довіру.

Лев

Усі непорозуміння з'ясовуйте одразу. Вчасно виправляйте помилки. Не шукайте винних. Беріть відповідальність на себе. Не пропустіть нагоди заробити додаткову копійку.

Діва

Ви можете покладатися на підтримку рідних і друзів. За потреби не соромтеся звертатися по допомогу. Не найкращий час для планування вагітності. Зачекайте із цим.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кабмін змінив порядок виплат військовим: подробиці

Терези

Світ не ділиться на чорне й біле. Умійте в кожній людині бачити щось хороше. Будьте милосердними. Проведіть більше часу з дітьми. Побалуйте їх подарунками.

Скорпіон

Вас не влаштовує звичний спосіб життя. Але щось змінювати поки що не час. Жалітися на долю не варто. Сплануйте своє майбутнє.

Стрілець

Ваша найкраща зброя – щирість і відвертість. Не брешіть. Це обернеться проти вас. Швидко наставатиме втома. Час подбати про здоровий сон.

Козеріг

Дотримуйтеся слова. На вашу підтримку розраховуватимуть люди. Більше уваги приділіть роботі. Стежте за новинами. Залишайтеся на зв'язку.

Водолій

Діти примусять вас хвилюватися. Небезпечні ігри можуть завершитися травмами. Пильнуйте за ними. Враховуйте фінансовий дефіцит, коли плануєте витрати.

Риби

Доведеться відмовлятися від великих покупок. Грошей вистачатиме лише на продукти й товари першої необхідності. Відмовлятися від підробітку не варто. Пильнуйте за кермом.

В Україні протягом останнього тижня липня буде спека. Місцями температура повітря прогріється до +39°С.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 25 липня: чого за жодних обставин не можна робити цього дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути