четвер, 24 жовтня 2019 07:00

Гороскоп на 24 жовтня: назвали знаки, які матимуть вдосталь грошей

Гороскоп на 24 жовтня: назвали знаки, які матимуть вдосталь грошей
Піддавайте сумніву почуте. Не давайте волю гніву. Фото: astrozodiac.net

24 жовтня приводів для хвилювання буде достатньо. Новини викликатимуть занепокоєння. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не поспішайте щось змінювати. Імпульсивні дії лише погіршать ситуацію, - каже астролог. - Спонтанні рішення не носитимуть конструктивного характеру. Піддавайте сумніву почуте. Не давайте волю гніву. Обмежте кількість спілкування вдень. Інакше ввечері ви не матимете бажання й сил піти на побачення. Попросіть рідних не турбувати вас після вечері. Пильнуйте за самопочуттям. Різкі коливання атмосферного тиску викликатимуть головний біль. Тельці, Діви і Терези матимуть вдосталь грошей, щоб реалізувати усі свої забаганки і мрії".

Овен

Збільшується список термінових виплат. Господарюйте економно. Не варто без певної мети гуляти по крамницях.

Телець

Прибутковим обіцяє бути пізній вечір. Перенесіть винесення рішень з фінансових питань на вечірню годину. Ви будете надто знервовані. Дратуватимуть найменші дрібниці у поведінці близьких. Не давайте волю емоціям.

Близнюки

Рівень заробітку знижується. Не варто купувати товари на виплату. Погасити кредит буде складно.

Рак

Зведіть до мінімуму фінансові операції. Уникайте участі в авантюрних проектах, бо не дорахуєтеся частини власних грошей. Оточуючі не залишать вас сам на сам з проблемою. Поруч будуть надійні друзі. Важливо вчасно попросити про допомогу.

Лев

Суттєвих змін у сфері фінансів не передбачається. Не втрачайте здорового практицизму. Частину прибутку варто заощадити. Слідкуйте за своїми словами під час розмови з батьками і дітьми.

Діва

Дефіциту коштів не буде. Можливі збитки через придбання неякісного товару. Спілкування з літньою людиною буде вельми корисним. Дослухайтеся до її порад. Одержите відповіді на свої питання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Останні дні бабиного літа: синоптик розповіла, коли чекати першого снігу

Терези

Гроші надходитимуть вчасно. Велику суму доведеться витратити на потреби родини. Спробуйте залагодити конфлікти між родичами. Будьте стриманими під час розмови з батьками.

Скорпіон

Уникайте заборгованостей. Тримайтеся далі від наполегливих залицяльників. Не давайте їм приводу для сподівань на зустрічі. Матимете згодом багато клопоту.

Стрілець

Вчасно знаходитимуться потрібні речі за помірні гроші. Удача супроводжуватиме у дрібницях. Розраховувати на надприбуток не слід. Частіше телефонуйте коханим. Вони відчуватимуть самотність.

Козеріг

Гроші швидко зникатимуть з кишені. Відкладіть початок ремонтних робіт. Майстри нароблять помилок. На їх виправлення піде багато часу і додаткові кошти.

Водолій

У вашій кишені обмежена сума. Не відмовляйтеся від фінансової підтримки з боку родичів. Відкладіть придбання товарів для дому.

Риби

Це день збитків. Ваші речі можуть бути пошкоджені. Будьте обачними під час здійснення торговельних операцій. Слідкуйте за гаманцем. Стримуйте свою цікавість. Не варто втручатися в особисті справи знайомих.

Астролог також раніше повідомила, на кого чекають нова робота і підвищення зарплати.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 24 жовтня: назвали знаки, які матимуть вдосталь грошей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути