середа, 24 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 24 серпня: що зірки пророкують Україні та українцям

Гороскоп на 24 серпня: що зірки пророкують Україні та українцям
Це особливий час для України та українців. Стаємо сильнішими та мудрішими. Фото: pixabay.com

24 серпня зустрінете людину, яка принесе у ваше життя романтичний настрій і зміни. Але погоджуватися на переїзд до когось поки не варто. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей день не годиться для початку бізнесу, відкриття ресторану чи крамниці, - говорить астрологиня. – Розпочаті справи гальмуватимуться. Зацікавити співбесідників у чомусь буде важко. Мало хто довірятиме новій інформації та свіжим ідеям. Складно проходитимуть торговельні операції. Це особливий час для України та українців. Стаємо сильнішими та мудрішими. Про нас говоритимуть у різних куточках світу. Це викликатиме гордіть і відчуття того, що ми не залишилися сам на сам з небезпекою. До кінця війни ще далеко, але зірки пророкують: перемога на нашому боці. Україна встоїть, а Росії доведеться пережити найважчі сторінки своєї історії. Турбуватимуть тривожні сни. Подбайте про додатковий відпочинок".

Овен

Ваші слова розходитимуться з ділом. Намагайтеся не давати обіцянок. Зовнішні обставини не дозволять вам дотримати слова. Не допускайте зневоднення тіла.

Телець

Узгоджуйте бажання з можливостями. Не час складати наполеонівські плани. Робіть те, що вам вдається добре. Нові справи не принесуть користі. Не купуйте одягу.

Близнюки

Вдасться завершити розпочаті раніше справи. Не йдіть на імпровізацію. Лише добре продумані рішення призведуть до успіху. Займіться очищенням організму.

Рак

Прокиньтеся раніше звичного часу. Перші години дня присвятіть оздоровчим процедурам. Найважливіші справи плануйте на ранок. Вечір видасться невдалим.

Лев

Не варто намагатися побороти власну лінь. Зараз ваш організм потребуватиме відпочинку. Слідкуйте за змінами на роботі. Не погоджуйтеся на нову посаду.

Діва

Використайте свій потенціал. Сил і можливостей не бракуватиме. Ставте перед собою ціль і впевнено рухайтеся вперед. Тоді результати порадують.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ефектний мілітарі-образ: Зеленський з'явився у вишиванці з танками й БТР

Терези

Зірки сприятимуть вашим планам. Навіть амбітні проєкти можуть реалізовуватися. Але за умови наполегливої праці з вашого боку. Вечір обіцяє бути романтичним.

Скорпіон

Не варто купувати речі на виплату. Робити борги цього дня небезпечно. Можете потрапити під фінансову залежність надовго. Добре провітрюйте робоче приміщення.

Стрілець

Ставтеся легко до дрібних проблем і непорозумінь. Ідіть на поступки під час розмови з сусідами та колегами. Не завжди прямота є запорукою перемоги. Пильнуйте за кермом.

Козеріг

Не дайте себе обдурити. Перевіряйте одержану інформацію. Подбайте про надійне збереження цінних паперів. Приймайте рішення без поспіху.

Водолій

Черговий день сумнівів. Бракуватиме впевненості у собі й віри в успіх. Знижується працездатність. Частіше робіть перерви на відпочинок. Заручіться підтримкою близьких.

Риби

Життя - це постійна боротьба. Саме так воно виглядатиме цього дня. Оберіть достойну ціль для боротьби. Підтримуйте нейтральні стосунки з сусідами.

24 серпня в усіх областях України погода буде сонячною, малохмарною та спекотною. Синоптикиня пояснила, скільки в Україні триватиме імла.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 24 серпня: що зірки пророкують Україні та українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути