Ексклюзиви
вівторок, 24 листопада 2020 07:00

Гороскоп на 24 листопада: чим порадує останній вівторок осені

Гороскоп на 24 листопада: чим порадує останній вівторок осені
Потурбуйтеся про підтримання гарного настрою у домі. Не дозволяйте дрібним неприємностям зіпсувати ваш романтичний вечір. Фото: pixabay.com

24 листопада нові знайомі не зважатимуть на знаки вашої уваги. У цей день знайти свою половинку не вдасться. Сподівання виявляться марними. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Усі кудись поспішатимуть, та небагато користі буде від цієї метушні, - говорить астролог. – А от шкода може трапитися через недбале ставлення до техніки. Ламатимуться авто і комп'ютери. Будьте обережними у поводженні з вогнем. Підвищується пожежна небезпека. Потурбуйтеся про підтримання гарного настрою у домі. Не дозволяйте дрібним неприємностям зіпсувати ваш романтичний вечір. Не шукайте пригод на стороні. Це принесе розчарування. Останній вівторок осені потішить вдалими покупками і цікавими співрозмовниками. Отримаєте звістку від давнього друга. Приємні спогади додадуть наснаги".

Овен

Не варто відкривати нових банківських рахунків. Фінансові операції проходитимуть із затримками. Вкладайте гроші в оновлення інтер'єру оселі.

Телець

Зростає потреба у додатковому фінансуванні. Основний прибуток не покриватиме поточних витрат. Відчуватиметься дефіцит коштів. Шукайте нові джерела заробітку.

Близнюки

Не беріть на себе додаткових фінансових зобов'язань. Виконати їх буде складно. Не залишайте без нагляду свої речі. Втрачене не повернеться.

Рак

Не варто псувати стосунки ревнощами. Більше довіряйте партнерам. Не бійтеся відчувати себе щасливими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки українці відпочиватимуть у 1-й місяць зими

Лев

Для вдалого розв'язання фінансових проблем доведеться докласти немалих зусиль. Завершуйте розпочаті справи. Проведіть з коханими вечір. Відверта розмова сприятиме зближенню.

Діва

Не намагайтеся за будь-яку ціну заробити більше грошей. Бережіть майно від пошкодження. Позбавтеся зайвих речей у домі.

Терези

Не довіряйте обіцянкам нових роботодавців. Вам не заплатять за роботу оголошеної суми. Уважно вивчайте умови кредитування. Вони виявляться невигідними.

Скорпіон

Зануртеся у цікаві для вас справи. Обмежте зовнішні контакти. Спокійної розмови не вийде. Співрозмовники будуть занадто збуджені.

Стрілець

Ваша фінансова діяльність буде успішною. Витрачайте гроші не лише на власні потреби. Будьте щедрими. Пригостіть рідних смачненьким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мокрий сніг та ожеледиця: дали прогноз до кінця тижня

Козеріг

Триває складний період. Витрати перевищують доходи. Не йдіть на фінансовий ризик. Лотерейні квитки не будуть виграшними.

Водолій

Спілкування з коханими принесе справжню насолоду. Ви легко дійдете згоди з будь-яких питань. Не шкодуйте теплих слів для своїх обранців.

Риби

Час приймати серйозні рішення з особистих питань. Ваші стосунки з партнерами переходять на новий рівень. Можна говорити і про шлюб.

Тиждень з 23 по 29 листопада – час людей активних та ініціативних, які точно знають, чого хочуть. Реалізовуйте своїх задуми.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 24 листопада: чим порадує останній вівторок осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути