понеділок, 23 серпня 2021 09:49

Гороскоп на 23-29 серпня: для кого цей тиждень стане найприбутковішим

Гороскоп на 23-29 серпня: для кого цей тиждень стане найприбутковішим
Взуття на осінь купуйте у вівторок. Увійдіть у новий сезон красивими та бадьорими. Фото: pixabay.com

Тиждень із 23 по 29 серпня - це вдалий час, аби вчитися, переймати досвід та підвищувати кваліфікацію. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Легко піде навчання, - говорить астрологиня. – Жаль, що ця тенденція не збережеться після 1 вересня. Тоді наука йтиме мляво через лінощі. Це не вдалий час для подорожей. Зайві витрати вам зараз недоцільні. Покращуйте зовнішність та інтер'єр в оселі. Оточіть себе красивими речами. Взуття на осінь купуйте у вівторок. Увійдіть у новий сезон красивими та бадьорими. Налагодити особисте життя вдасться у п'ятницю ввечері. Прийміть запрошення на побачення. Найприбутковішим цей тиждень стане для Стрільців, Близнюків і Риб".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Успіх наступатиме на п'яти. Багато чого вдасться, заробітки надійдуть вчасно. З повними кишенями відчуєте себе незалежними. Зможете купити те, про що давно мріяли.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Тиждень гарний, але розкрити у повній мірі свої таланти зуміють одиниці. Конкуренти будуть попереду. Отримаєте цікаві пропозиції із працевлаштування. Надсилайте резюме, ходіть на співбесіди.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Заробітки зростуть. Результати роботи побачите восени. Не затягуйте з ремонтом побутової техніки. Жадатимете розпочати стосунки, аби забути про самотність.

Рак (22 червня – 22 липня)

Викиньте речі, які давно пиляться на горищі чи балконі. На їхнє місце прийдуть багатофункціональні. У неділю зберіть рідню за обіднім столом. Це час єднання і спогадів.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не відмовляйтеся від своїх фінансових планів, аби догодити комусь. Зараз варто поринути у роботу і досягти свого.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Мало кому довіряєте, через це сварок не уникнути. Не варто контролювати коханих, бо викличете хвилю невдоволення. Уникайте чужих конфліктів і непроханих порад. Забудете про головний біль і безсоння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на другу половину серпня: чиї справи підуть угору

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Те, що раніше не вдавалося, тепер піде по маслу. Не гайте часу. Навіть якщо чогось бракує, починайте справу, яка давно назріла у голові. Гроші і підтримка прийдуть згодом.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Вдало пройде тиждень у того, хто не даватиме обіцянок, а прислухається до бажань партнера. Щоб зняти напругу, сходіть до кав'ярні із другом. За чашкою шоколаду чи чаю обговоріть пережите і спробуйте дійти до компромісу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Напишіть резюме і розішліть його потенційним роботодавцям. Незабаром кохані пишатимуться вашими здобутками. Не налягайте на заспокійливе.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Кохані вимагатимуть уваги до себе. Не ігноруйте їхні прохання, якщо не хочете на кілька тижнів залишитися без інтимної близькості. Біль у спині – сигнал, що давно слід змінити матрац.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Задумаєтеся, чому не вдається те, чого прагнете не один рік. Нехай сумніви не дають підстав опускати руки, а стануть поштовхом до нових досягнень.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Підтримуйте добрий настрій. Оточуйте себе людьми, яких любите. Швидко втомлюватимуться ноги. Ходіть босоніж по газону, зробіть педикюр.

Астрологиня дала прогноз на вересень. Він не залишить байдужим жодного.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23-29 серпня: для кого цей тиждень стане найприбутковішим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути