четвер, 23 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 23 вересня: як зробити цей день найщасливішим у житті

Гороскоп на 23 вересня: як зробити цей день найщасливішим у житті
Досягти внутрішньої рівноваги допоможуть музика і малювання. Фото: pixabay.com

23 вересня більш чутливими стають вуха, очі й душа. Помітите, хто для вас є справжнім другом, а хто ним тільки прикидається. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Відчуйте гармонію з довкіллям, - говорить астрологиня. – Не засиджуйтеся у запилених приміщеннях. Вбирайте силу природи. Умийтеся джерельною водою. Дихайте на повні груди. Будьте здоровими. Досягти внутрішньої рівноваги допоможуть музика і малювання. У четвер все вдаватиметься відчайдухам. Не бійтеся експериментувати, якщо хочете насолоджуватися результатом. Тільки у такий спосіб можете зробити цей день найщасливішим у житті. Освідчуйтеся коханим, ідіть на співбесіду у компанію своєї мрії, вирушайте у подорож, знаходьте нових друзів, записуйтеся на курси, цікавтеся усім навколо і станете цікавим співрозмовником для інших".

Овен

Зранку збирайтеся на роботу уважно. Ви можете забути вдома потрібні речі. Це призведе до зайвих витрат. Здійснюйте основні фінансові операції у другій половині дня.

Телець

Список необхідних витрат збільшується. З'являтимуться додаткові шанси підвищити свої доходи. Зумійте ними скористатися.

Близнюки

Легко розв'язуватимуться майнові питання. Проте за здійснення великих грошових операцій братися не слід. Просувайтеся вперед невеликими кроками.

Рак

Добре налагоджений бізнес принесе очікувані прибутки. Пошуки додаткових джерел доходів не дадуть позитивного результату. Господарюйте економно.

Лев

Утримайтеся від прийняття рішень з фінансових питань. Внесені у нові проекти гроші можуть пропасти. Ваша економічна політика потребуватиме змін.

Діва

Ваша кишеня поповниться. Відкривайте депозитні рахунки. Беріть участь у благодійних акціях. Купуйте та облаштовуйте нові ділянки землі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осіннє рівнодення 22 вересня: як воно позначиться на кожному знаку зодіака

Терези

Помітного збагачення не передбачається. Гроші надходитимуть невеликими сумами. Скористайтеся фінансовим резервом для здійснення закупів.

Скорпіон

Погоджуватися на участь у довгострокових проєктах не варто. Розмір доходів дещо знизиться. Додаткові витрати будуть обтяжливими.

Стрілець

Ви одержите добру винагороду за сумлінну працю. Прибуток виправдає сподівання. Можна буде дозволити собі позапланові витрати.

Козеріг

Більшість зароблених грошей ітиме на щоденні потреби. Вкладайте кошти у здійснення поточного ремонту і заміну сантехніки. Виставляти свої речі у продаж не час.

Водолій

Зірки сприятимуть вашому збагаченню. Але обрати вірний напрямок діяльності мусите ви самі. Зробіть усе можливе для поповнення гаманця.

Риби

Ви не знатимете ліку своїм грошам. Тому можете швидко залишитися без копійки. Не допускайте хаотичних витрат.

Астрологиня дала детальний прогноз на тиждень і пояснила, чому ці дні особливі.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 23 вересня: як зробити цей день найщасливішим у житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути