Ексклюзиви
субота, 22 лютого 2020 07:00

Гороскоп на 22-23 лютого: чим дивуватимуть останні вихідні зими

Гороскоп на 22-23 лютого: чим дивуватимуть останні вихідні зими
Подорожуйте з пізнавальною метою. Не варто витрачати час на пасивний відпочинок. Фото: astrozodiac.net

22 лютого - доба напередодні молодика. Знижуйте фізичну активність. Організм потребуватиме повноцінного відпочинку. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У неділю, 23 лютого, починається новий місячний цикл. Перед допитливими відкриватимуться нові горизонти, - говорить астролог. - Читайте, вивчайте, досліджуйте. Справжній азарт викликатимуть інтелектуальні ігри. Подорожуйте з пізнавальною метою. Не варто витрачати час на пасивний відпочинок. Намагайтеся бути більш дипломатичними. Непоступливість перешкоджатиме нормальному діалогу з близькими. Останні вихідні зими дивуватимуть приємними зустрічами. Посеред вулиці помічатимете людей, з якими раніше мали теплі і щирі стосунки. Не слід розмірковувати, що і коли віддалило вас один від одного. Просто проведіть разом час приємно".

Овен

Бережіть свої речі від пошкодження. На придбання нових коштів забракне. Причин для роздратування буде вдосталь. Слідкуйте за собою. Не наговоріть зайвого милим під гарячу руку.

Телець

Ваш гаманець напівпорожній. Доведеться обирати між необхідним і бажаним. Елітний відпочинок можна буде дозволити собі трохи згодом.

Близнюки

Вкладайте гроші в облаштування вашої присадибної ділянки. Але не виставляйте на продаж своєї нерухомості.

Рак

Дефіциту коштів не відчуватиметься. У неділю можна розраховувати на прибуток. Куплені у цей день товари будуть служити довго.

Лев

Шукайте економні форми відпочинку. Не беріть на себе додаткових витрат. Досить шукати милих за морями. Придивіться уважніше до свого оточення. Ваше щастя поруч.

Діва

Не плануйте романтичне побачення на суботу. Цей день не сприятиме зближенню у стосунках. У неділю вдало пройде прогулянка у парку, похід у кінотеатр чи романтична вечеря.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик розповів про сюрпризи погоди в березні

Терези

Уникайте фінансових авантюр. Вашими грошима можуть скористатися інші. Не варто купувати лотерейні квитки.

Скорпіон

Кохані із задоволенням проведуть з вами ці дні. Потурбуйтеся про культурну програму на двох. Не допустіть розгортання гострої суперечки у неділю.

Стрілець

Не скупіться. Відгукніться на прохання людей про фінансову допомогу. Ви надто захоплюєтеся теорією людських взаємин. Час переходити до практики. Ви є господарем свого щастя.

Козеріг

У вашому розпорядженні буде обмежена кількість грошей. Прораховуйте свої фінансові кроки. Не користуйтеся кредитними картками.

Водолій

Провести вихідні на власний розсуд не вдасться. Знайомі та друзі не дадуть можливості побути наодинці з коханими.

Риби

У суботу вранці подаруйте коханим усю свою ніжність. Ці вихідні принесуть обом багато приємних вражень.

За словами астролога, цього тижня добре пройде робота над своїм тілом. Завдяки дієті легко буде схуднути. Яких ще несподіванок слід чекати з 17 по 23 лютого?

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22-23 лютого: чим дивуватимуть останні вихідні зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути