середа, 21 жовтня 2020 07:00

Гороскоп на 21 жовтня: чим порадує середа

Гороскоп на 21 жовтня: чим порадує середа
Плануйте на цей день зустрічі та домовленості. Залагоджуйте конфлікти. Люди йтимуть назустріч один одному. Фото: pixabay.com

21 жовтня не втрачайте голови після першої зустрічі з новими обранцями. Їхні почуття не триватимуть довго. Та й характер виявиться нелегким. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Знадобиться уміння швидко приймати рішення, - говорить астролог. – Плануйте на цей день зустрічі та домовленості. Залагоджуйте конфлікти. Люди йтимуть назустріч один одному. Середа порадує високими заробітками і цікавими знайомствами. Дехто зуміє вдало змінити місце проживання і роботи. Приємні враження принесуть невеликі подорожі. Особливо якщо вони матимуть пізнавальну мету. Пильнуйте за кермом. Підвищена аварійність на дорогах".

Овен

Не варто звертатися до послуг сервісних служб. Якість роботи не відповідатиме виставленим рахункам. Подбайте про оновлення інтер'єру своєї оселі.

Телець

Віра у щасливе подружнє життя покидає вас. Спробуйте змінити точку зору. Щастя треба будувати власноруч. Само по собі приходить тільки руйнування стосунків.

Близнюки

Зірки сприятимуть подальшому покращенню матеріального становища. Поповніть свої заощадження. Не виставляйте у продаж свої речі. Випадкова зустріч може стати початком бурхливого роману.

Рак

Від частини власних справ доведеться відмовитися. Родичі не зможуть розв'язати свої проблеми без вашої активної участі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 19-25 жовтня: як вдало пережити екватор осені

Лев

Дозвольте друзям влаштувати вашу першу зустріч з новим партнером. Порада досвідченої людини стане вам у пригоді.

Діва

Не допускайте романтичних стосунків з людьми більш високого соціального статусу. Таке партнерство навряд чи зробить вас обох щасливими.

Терези

Зберігайте відчуття реальності. Не погоджуйтеся на участь у сумнівних фінансових проєктах. Про вашу вигоду партнери не дбатимуть.

Скорпіон

Зумієте домовитися будь з ким, але не з найближчим оточенням. Тож більшість часу присвятіть спілкуванню з чужими людьми.

Стрілець

За перебігом буднів ви не помічатимете змін у настрої близьких. А вони потребуватимуть вашого піклування. Знаходьте час для найважливішого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не сваритися, не давати в борг, не підписувати документів: як пережити ретроградний Меркурій

Козеріг

Відкладіть проведення операцій з нерухомістю. Не підписуйте доручень на користування вашим майном. Стережіться шахрайства.

Водолій

Бізнес вимагатиме додаткових внесків. У результаті рівень прибутків знизиться. Зменшуйте витрати на власні потреби.

Риби

Зможете суттєво покращити своє матеріальне становище. Не пропустіть такої нагоди. У вашому розпорядженні буде немала сума. Зумійте нею розпорядитися.

Великі зміни чекають на людство уже через 2 місяці. 21 грудня Сатурн з'єднається з Юпітером у знаку Водолія. Таке розташування планет відбувається раз на 200 років і зазвичай знаменує історичні зміни.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21 жовтня: чим порадує середа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути