вівторок, 21 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 21 вересня: кому неймовірно пощастить у найкращий день тижня

Гороскоп на 21 вересня: кому неймовірно пощастить у найкращий день тижня
Найбільш плідно працюватиметься після 12 години дня. Фото: pixabay.com

21 вересня – найкращий день тижня. Багато чого вдаватиметься, тому настрій буде піднесений. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Місяць буде уповні, - каже астрологиня. - Люди стануть надто балакучими. Жвавими будуть співбесіди, дискусії та переговори. Знаходитимуться конструктивні рішення під час колективного обговорення проєкту чи проблеми. Вдало пройдуть літературні та творчі вечори. Саме час придбати комп'ютери, офісну техніку, засоби зв'язку. Найбільш плідно працюватиметься після 12 години дня. Неймовірно щаститиме Терезам, Левам і Козерогам. Не пропустіть свій шанс розбагатіти і заявити світу про себе".

Овен

Гроші швидко спливатимуть. На везіння у фінансових питаннях розраховувати не варто. Намагайтеся не допускати переплати за товари й послуги.

Телець

Нові фінансові пропозиції беріть для подальшого розгляду. Зачекайте з прийняттям рішень. Не укладайте угод. Партнери змінять умови співробітництва.

Близнюки

Коштів вистачатиме на необхідне. Надлишку поки що не буде. Але поступово фінансова ситуація налагоджуватиметься.

Рак

Несприятливий час для початку фінансового співробітництва. Нові партнери можуть виявитися шахраями. Не виставляйте у продаж свої речі. Вони підуть за безцінь.

Лев

Основне джерело доходу не забезпечить уповні ваших потреб. Скоротіть витрати. Не женіться за надприбутками. Розмір додаткового заробітку буде вражаюче малим.

Діва

Помітних доходів не передбачається. Скористатися готівкою для задоволення власних потреб не вдасться. Не шкодуйте про це. Допоможіть нужденним від щирого серця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кінець вересня здивує багатьох: астрологиня назвала знаки, яким пощастить найбільше

Терези

Нормальному веденню справ перешкоджатимуть незалежні від вас обставини. Тому й на великі прибутки розраховувати не слід.

Скорпіон

День обіцятиме багатий прибуток. Але сподіватися на одержання усього обіцяного не варто. Не вкладайте свої гроші у чужі фінансові проєкти. Уникайте ризикованих кроків.

Стрілець

Очікується прихід грошей. Затримайтеся на роботі. У вечірній час буде більше шансів добре заробити. Користуйтеся порадами фахівців з фінансових питань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Два тижні коми і 10-хвилинна зупинка серця" - мати благає про допомогу на порятунок дитини

Козеріг

Надходження грошей затримається. Розділіть поточні витрати з близькими. Самотужки забезпечити родину усім необхідним буде важко. Не зайвим буде уміння економити.

Водолій

Справи йтимуть непогано. Не варто виявляти скупість. Порадуйте себе й рідних обновками. Поповніть свої заощадження. Можна вкладати кошти в нерухомість.

Риби

Активно відстоюйте свої фінансові інтереси. Виявляйте наполегливість. Тоді не доведеться скаржитися на розмір заробітку.

Астрологиня дала детальний прогноз на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21 вересня: кому неймовірно пощастить у найкращий день тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути