Ексклюзиви
четвер, 21 листопада 2019 07:00

Гороскоп на 21 листопада: кому всміхнеться удача

Гороскоп на 21 листопада: кому всміхнеться удача
Гарно розплануйте першу половину дня. Розвивайте свої здібності. Фото: pogliad.ua

21 листопада прокидайтеся якомога раніше. До обіду справи йтимуть як по маслу. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Розпочнеться цей день на диво легко. Не лінуйтеся, - говорить астролог. - Гарно розплануйте першу половину дня. Розвивайте свої здібності. Не займайтеся увесь час вирішенням проблем оточуючих. Трохи здорового егоїзму не завадить. Удача всміхнеться наполегливим і працьовитим. Щаститиме сміливим дослідникам. Збільшується відтік коштів. Матеріальної підтримки потребуватимуть ваші рідні. Від витрат на деякі свої потреби доведеться відмовитися. Цей день вимагатиме забагато сил. Ввечері хотітиметься лише відпочинку наодинці. Тож побачення краще відкласти".

Овен

Частіше посміхайтеся. У вашій родині пануватимуть мир і злагода. У цей день особливо порадують діти. Підтримайте їх.

Тілець

Відмовтеся від пошуку додаткових джерел заробітку. Подумайте про раціональне використання наявних ресурсів.

Близнюки

Не шкодуйте коштів на підтримання здоров'я. Навіть якщо найближчим часом помітних прибутків не передбачається. Не давайте коханим приводів для ревнощів.

Рак

Грошей вистачить на необхідне. Не беріть на ринок надто великої суми. Втриматися від спокуси витратити все буде складно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 18-24 листопада: назвали знаки, яким щаститиме найбільше

Лев

Фінансова криза усе помітніше відбиватиметься на вашому гаманці. Розділіть порівну з іншими членами родини тягар повсякденних витрат. Спроба знайти пару через службу знайомств не буде вдалою.

Діва

Будете душею будь-якої компанії. Не обмежуйте своє життя побутовими клопотами. Обов'язково сходіть у гості до давніх приятелів.

Терези

Не час розслаблятися. Утриматися на плаву допоможе наполеглива праця. Докладіть зусиль для збереження високого заробітку.

Скорпіон

Справи добре просуватимуться. Відповідно покращиться матеріальне забезпечення. Побалуйте себе придбанням вишуканої дрібниці.

Стрілець

Ваше керівництво неспроможне виконати свої обіцянки. Надходження грошей затримається. Доведеться економити. Вчасно сплачуйте комунальні рахунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Пробував працювати охоронцем, але траплялися напади" - Олег Бігуняк просить про допомогу

Козеріг

Прокидайтеся раніше звичайного часу, аби мати можливість подарувати коханим свою увагу й любов. Це найбільш романтичний ранок тижня.

Водолій

Вашому збагаченню сприятимуть впливові покровителі. Можливі прибутки у вигляді подарунків. Боржники повернуть вам гроші.

Риби

Уникайте неприємних розмов з родичами своїх партнерів. Вони можуть зіпсувати ваш вечір. Дозвольте коханим розібратися з цією проблемою.

Синоптики розповіли, якою буде зима 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21 листопада: кому всміхнеться удача». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути