четвер, 21 липня 2022 06:00

Гороскоп на 21 липня: кому вдасться стати багатим і знаменитим

Гороскоп на 21 липня: кому вдасться стати багатим і знаменитим
Не відмовляйтеся від пропозицій, які надійдуть вранці. Фото: pixabay.com

21 липня з пошуком пари зачекайте. Закохуватиметеся в тих, хто не вартий вас. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Бракуватиме грошей і матеріалів, необхідних для роботи, – говорить астрологиня. – Віддавайте перевагу практичності. Скоротіть список витрат. Зважайте на обставини. Стати багатим і знаменитим вдасться Овнам, Дівам, Терезам і Стрільцям. Не відмовляйтеся від пропозицій, які надійдуть вранці. Високі заробітки не забаряться. Гарний час для початку оздоровчих процедур. Не переїдайте. Уповільнюється обмін речовин. Займіться очищенням організму. Можна провести одноденне голодування. Відмовтеся від надмірного фізичного навантаження".

Овен

День сповнений приємних подій. Будьте гостинними. Не обмежуйте спілкування колом найближчих людей. Переймайте чужий досвід. Більше рухайтеся.

Телець

Якщо побіжите за двома зайцями, жодного не впіймаєте. Не розпилюйте увагу. Подбайте про оновлення робочого обладнання. Можливі перебої зі зв'язком.

Близнюки

Виникатимуть непорозуміння з колегами й сусідами. Залишайтеся стриманими. Змінювати місце проживання не на часі. Нова оселя виявиться невдалою.

Рак

Не несіть роботу додому. Це завадить домашнім справам. Підвищується рівень тривожності. Приберіть в оселі. Приготуйте щось смачне. Відпочиньте в колі родини.

Лев

Мало що вдасться довести до ладу. Не переймайтеся. Смуга невдач добігає кінця. Наступний робочий тиждень порадує. Більше відпочивайте й добре харчуйтеся.

Діва

Правильно розраховуйте сили й можливості. Беріться лише за звичні справи. Не час випробовувати долю. Ризик не виправдається. Підтримайте друзів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фраза з пісні Скрябіна й тризубець з мечем: хто із зірок набив патріотичні тату

Терези

Доба несподіванок. Майте альтернативний план на день. Враховуйте затримки з транспортом. Заплановані зустрічі пройдуть невдало. Подбайте про здорове харчування.

Скорпіон

Про досягнення дбати не на часі. Самовдосконалюйтеся. Розпочинайте день з ранкової руханки. Думайте, як позбутися шкідливої звички.

Стрілець

Вашим амбітним планам зірки дають зелене світло. Дійте сміливо й упевнено. Залучайте широке коло людей до своїх проєктів. Може непокоїти головний біль.

Козеріг

Знижуйте соціальну активність. Головні події відбудуться в колі родини. Поїздка до родичів перетвориться на справжню пригоду. Більше ходіть.

Водолій

Не варто прагнути суспільного визнання. Ваші здобутки не зацікавлять впливових людей. Займайтеся тим, що цікаво. Не провокуйте штрафних санкцій.

Риби

Ваше тіло потребує руху. Не засиджуйтеся на одному місці. Працюйте фізично. Покращується погода в домі. Самотні легко знайдуть пару.

У четвер в Україні очікується комфортна температура повітря. Синоптикиня розповіла, де пройдуть дощі з грозами.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21 липня: кому вдасться стати багатим і знаменитим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути