понеділок, 21 лютого 2022 07:00

Гороскоп на 21 лютого: як зробити понеділок легким та успішним

Гороскоп на 21 лютого: як зробити понеділок легким та успішним
Не шукайте пригод. Довіряйте своїй інтуїції. Фото: pixabay.com

21 лютого над людьми братимуть гору тривога і лінь. Не бажано відкривати підприємства, презентувати результати своєї роботи і гучно заявляти про себе. Вразити когось не вдасться. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У вільний від роботи час бажано знаходитися вдома, - говорить астрологиня. – Не шукайте пригод. Довіряйте своїй інтуїції. Особливо якщо йдеться про погані передчуття. Не ризикуйте цього дня. Пам'ятайте і про те, що словом можна вбити. Воно матиме велику руйнівну силу. Будьте обережні з бажаннями. Іти з пропозиціями чи проханнями до керівництва не час. Нові знайомства можуть мати неприємне продовження. Слідкуйте за якістю продуктів. Є небезпека харчового отруєння. Аби зробити понеділок легким та успішним, працюйте в команді. Довіряйте колегам, але не перекладайте на них свої обов'язки".

Овен

Вашій економіці не загрожує чергова хвиля фінансової кризи. Стабільні доходи забезпечуватимуть достатній рівень життя. Купуйте товари для дому.

Телець

Прибутки не виправдають ваших сподівань. Партнери порушуватимуть укладені домовленості. Доведеться витрачати резервні гроші.

Близнюки

Не найкращий час для працевлаштування. Детально обговорити з шефом умови фінансування вашої праці не вдасться. Обіцятимуть одне, а платитимуть значно менше.

Рак

У вашій кишені з'явиться резервна копійка. Можна буде дозволити собі й позапланові витрати. Брати іпотечний кредит не слід.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Терезів на 2022 рік: коли стане більше грошей

Лев

Помітного підвищення рівня доходів не передбачається. Ваші фінансові ініціативи гальмуватимуться. Лише добре налагоджений бізнес даватиме стабільний прибуток.

Діва

Відстоюйте свої фінансові інтереси. Намагайтеся мислити стратегічно. Зараз вам необхідно свідомо йти на певні витрати заради майбутніх прибутків.

Терези

У вашому розпорядженні недостатньо грошей. Будьте уважними під час проведення розрахунків. З вас спробують стягнути зайві суми.

Скорпіон

Прибутковий день. Гроші надходитимуть вчасно. Проте надлишку коштів не буде. Зароблене одразу йтиме на погашення поточних рахунків.

Стрілець

Переговори з фінансових питань по можливості відкладіть. Вони проходитимуть важко. Це не ваш день. Не шкодуйте часу та грошей на доброчинність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фінансовий гороскоп для України на 2022 рік: коли підскочить долар і подорожчає нерухомість

Козеріг

Знижується ефективність праці. Розмір доходів не задовольнятиме вас. Для забезпечення щоденних потреб необхідні будуть додаткові кошти.

Водолій

Гроші не затримуватимуться у ваших руках. Доведеться купувати техніку, меблі, одяг.

Риби

Розраховувати на бонуси від керівництва не слід. Замість очікуваних преміальних матимете незаплановані витрати. Бізнес потребуватиме додаткових внесків.

Синоптики приголомшили прогнозом.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 21 лютого: як зробити понеділок легким та успішним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути