Ексклюзиви
середа, 20 жовтня 2021 07:00

Гороскоп на 20 жовтня: для кого середа стане найщасливішим днем місяця

Гороскоп на 20 жовтня: для кого середа стане найщасливішим днем місяця
Варто раніше прокидатися. Тоді день розпочнеться спокійно. Фото: pixabay.com

20 жовтня – день підвищеної сонячної активності. Люди поспішатимуть, гарячкуватимуть, через це багато помилятимуться. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Місяць буде уповні, - говорить астрологиня. – Багатьом бракуватиме терпіння. Тому в чергах й у транспорті виникатимуть сварки. Не порушуйте правила дорожнього руху. Відносно спокійним буде ранок. Тож варто раніше прокидатися. Тоді день розпочнеться спокійно. Для Козерогів і Риб середа стане найщасливішим днем місяця".

Овен

Обіцяні гроші не дійдуть до вас у повному обсязі. Частина заробленого може бути стягнена у вигляді штрафів чи комісійних. Відстоюйте свої фінансові інтереси.

Телець

Зачекайте з прийняттям рішення про зміну місця роботи. Ви не одержите там обіцяного заробітку. Ще раз уточніть деталі.

Близнюки

Тиск зовнішніх обставин примусить вас переплачувати за надані послуги. По можливості відкладіть оформлення майнової документації. Не поспішайте з прийняттям рішень.

Рак

Зекономити деяку суму не вдасться. Спокуса придбати щось новеньке буде надто великою. Пильнуйте біля палаток приватної торгівлі. Вам можуть продати неякісний товар.

Лев

Незабаром вам знадобиться чимала сума грошей. Зароблені у цей день фінанси бажано заощадити. Вчасно розраховуйтеся з боргами за комунальні послуги.

Діва

Зведіть витрати до необхідного мінімуму. Спостерігайте за змінами на ринку. Відповідно відкоригуйте свої плани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні потеплішає до +22°С: синоптикиня назвала дату

Терези

Бажаного зростання рівня доходів поки що не прогнозується. Проте заробіток надходитиме вчасно. На все необхідне грошей вистачить.

Скорпіон

Не шукайте можливості швидко заробити великі гроші. Втратите більші. Тримайтеся за надійне джерело доходів. Навіть якщо зараз вас не влаштовує заробіток.

Стрілець

Грошей обмаль. Зростають витрати на дітей. Батьки потребуватимуть вашої матеріальної допомоги. Робити покупки у цей день не слід.

Козеріг

Дефіциту коштів не буде. Під час проведення фінансових операцій не звертайтеся до послуг посередників. Вони не дбатимуть про ваш прибуток.

Водолій

Справи йтимуть своїм ходом. Коштів вистачатиме на забезпечення звичного способу життя. Хтось із боржників може повернути вам гроші.

Риби

Чекайте вагомого прибутку. Подумайте над вигідним розподілом грошової маси. Не вкладайте одразу всі кошти у новий проєкт.

Астрологиня розповіла, чому цей тиждень такий особливий.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20 жовтня: для кого середа стане найщасливішим днем місяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути