понеділок, 20 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 20 вересня: кому не можна стригти та фарбувати волосся

Гороскоп на 20 вересня: кому не можна стригти та фарбувати волосся
Цього понеділка бажано менше говорити та більше робити. Фото: pixabay.com

20 вересня кохані бажатимуть яскравих вражень та веселих розваг. Ви не матимете відповідного настрою. Не забороняйте милим провести вечір у гурті друзів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день всепрощення, - говорить астрологиня. – Допомагайте оточуючим. Не варто давати щирих обіцянок. Слова не надихатимуть людей. Вони більше довірятимуть практичним результатам. Тому цього понеділка бажано менше говорити та більше робити. Після обіду пильнуйте за кермом та під час роботи з електроприладами. Підвищується аварійна небезпека. Не відмовляйте собі у смачній їжі. Стригти і фарбувати волосся не можна Овнам, Левам і Дівам. До перукаря запишіться у вихідні".

Овен

Пильнуйте під час здійснення торговельних операцій. Перевіряйте правильність оформлення супровідної документації. Помилки у документах коштуватимуть дорого.

Телець

Ваш рахунок не поповниться. На все необхідне наявного капіталу вистачить. Саме час для придбання меблів та реконструкції житла. Можна вкладати гроші у нерухомість.

Близнюки

Великих грошових надходжень не буде. Очікувані кошти надійдуть вчасно. Господарюйте економно. Ввечері пильнуйте за речами. Стережіться злодіїв.

Рак

Доведеться робити вибір між придбанням необхідного та бажаного. Близькі люди можуть запропонувати вам свою матеріальну підтримку. Не варто відмовлятися.

Лев

Заробити вагому суму буде непросто. Настав період відтоку коштів. Не допускайте хаотичних витрат. Гроші люблять розрахунок.

Діва

Фінансових обмежень не буде. Можна здійснити усі необхідні покупки. Не варто лише купляти авто. Здані в ремонт речі не скоро повернуться до вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 20-26 вересня: як успішно прожити тиждень, який годуватиме цілий рік

Терези

Будьте уважні під час здійснення розрахунків. Через неуважність можете сплатити двічі за товар. Не варто купувати уцінені товари. То будуть викинуті гроші.

Скорпіон

У вашому розпорядженні обмежена сума. Та нею теж можна вигідно скористатися. Для розрахунків за надані послуги використовуйте бартер.

Стрілець

Цінуйте постійних перевірених партнерів по бізнесу. Тримайтеся далі від авантюрних пропозицій. У фінансових питаннях довіра не доречна. Вас можуть ошукати.

Козеріг

Матеріальне становище не зміниться на краще. Керуйтеся практичними міркуваннями, коли здійснюєте покупки. Не час для придбання прикрас.

Водолій

День корисних витрат. Вкладайте кошти у підтримання власного іміджу. Не відмовляйтеся від відрядження. Ввечері можливий несподіваний прибуток.

Риби

Більш прибутковою буде друга половина дня. Затримайтеся на роботі. Виникатимуть проблеми із здійсненням грошових переказів.

Астрологиня дала детальний прогноз на тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20 вересня: кому не можна стригти та фарбувати волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути