середа, 20 листопада 2019 07:00

Гороскоп на 20 листопада: які справи підуть найкраще

Гороскоп на 20 листопада: які справи підуть найкраще
Не варто звертатися зі скаргами до керівників. Нашкодите власній кар'єрі. Фото: stb.ua

20 листопада у людей погано триматиметься язик за зубами. Не довіряйте знайомим своїх таємниць. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Намагайтеся не входити в азарт під час розмов. Згарячу можете наговорити зайвого, - говорить астролог. - Потім почуватиметеся незручно. Краще проведіть день у бібліотеці чи за інтелектуальними заняттями. Розпочинайте вивчення іноземних мов. Найкраще підуть навчальні курси. Оволодівайте роботою на комп'ютері. Підвищуйте кваліфікацію. Не варто звертатися зі скаргами до керівників. Нашкодите власній кар'єрі".

Овен

Не дозвольте сірій буденності зруйнувати ваше щастя. Влаштуйте маленьке родинне свято хоч і з вигаданого приводу. Ви з милими станете ближчими один до одного.

Тілець

Частина очікуваних грошей затримається. Зачекайте з придбанням комп'ютерів та засобів зв'язку. За клопотами ви не помічатимете залицяння коханих. Будьте уважніше. Не згасіть пристрасті у їхніх серцях.

Близнюки

Потреби значно перевищуватимуть можливості. Не женіться за престижними речами. Дорожче – не означає краще. Не робіть боргів.

Рак

Попереду непростий фінансовий період. Подбайте про захист існуючого капіталу. Не беріть на себе додаткових матеріальних обов'язків.

Лев

Заради покращення матеріального становища у майбутньому варто піти на додаткові витрати зараз. Уважно прораховуйте свої економічні перспективи. Є небезпека потрапити у любовний трикутник. Не давайте обіцянок двом партнерам. Зробіть вибір.

Діва

Укладайте угоди з фінансових питань. Не баріться з прийняттям рішень щодо розподілу існуючих коштів. Навантаження на ваш гаманець зростає. Доведеться обирати між кар'єрою та особистим. Поєднати ці речі не вдасться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепліший ніж зазвичай - метеорологи розповіли, яким буде грудень

Терези

Фінансова ситуація змінюється на краще. Надходження прибутку очікуйте увечері. Займіться оформленням спадку. Цінуйте справжні людські чесноти. Не вважайте себе вищими за оточуючих. Зверхнє ставлення до партнерів може відштовхнути їх від вас.

Скорпіон

Коштів вистачатиме не лише на сплату поточних рахунків. Фортуна на вашому боці. Можна дозволити собі й позапланові витрати. Найкращий час для особистого листування. Порадуйте дорогих вам людей теплою вісточкою. Зателефонуйте старшим членам родини.

Стрілець

Гроші йтимуть до ваших рук. Очікується підвищення заробітку. Вкладайте кошти у рекламу. Невдалий час для придбання побутової техніки.

Козеріг

Покладати великі сподівання на цей день марно. Очікується невисокий рівень заробітку. Проте надійний. Зменшувати витрати не доведеться.

Водолій

День пройде у звичайних турботах. Ввечері чекайте на прихід бажаних гостей. Вони принесуть добрі новини.

Риби

Чекайте на перспективні фінансові пропозиції. Згодом завдяки ним рівень доходів значно підвищитися. Але у цей день заробітки будуть скромними.

Тиждень з 18 по 24 листопада – це час великих змін. Астролог попередила, що можна, а чого не варто робити у ці дні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20 листопада: які справи підуть найкраще». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути