Ексклюзиви
пʼятниця, 20 листопада 2020 07:00

Гороскоп на 20 листопада: що хорошого принесе цей день українцям

Гороскоп на 20 листопада: що хорошого принесе цей день українцям
Поява колишніх коханих поставить вас у незручне становище. Фото: pixabay.com

20 листопада нові знайомі стануть вашими друзями. Проте серед них не буде майбутнього партнера. Не втрачайте існуючі стосунки заради нових. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Переноситимуться ділові наради і судові засідання, - говорить астролог. – Відкладатимуться презентації. Своєчасно не підвозитимуться необхідні товари та матеріали. Здебільшого ці затримки матимуть позитивні наслідки. Що не робиться – до кращого. Додатковий перегляд справ допоможе вчасно виявити слабкі місця у них. Надто самовпевнених підведе їхня зарозумілість. Поява колишніх коханих поставить вас у незручне становище. Доброго розвитку подій ця зустріч не обіцяє. П'ятниця принесе українцям кілька вигідних пропозицій. Не скористаються ними тільки ледачі. Гроші йтимуть до ваших гаманців, а улюблені товари отримаєте за вигідною ціною. Не ігноруйте акцій та розпродажів".

Овен

Обмінні операції та фінансові доручення слід перенести на наступний тиждень. Займіться сплатою термінових рахунків. Не позичайте людям гроші.

Телець

Спостерігайте за зміною ситуації на ринку. Не вкладайте гроші у нові проекти. Вам може знадобитися додатковий капітал на реорганізацію бізнесу.

Близнюки

Черговий раз зростуть щоденні витрати. Відповідних грошових надходжень не буде. Не відмовляйтеся від запропонованої матеріальної підтримки.

Рак

Потребуватиме перегляду ваша фінансова політика. Розрахуйте грошовий баланс. Знайдіть джерела неконтрольованого відтоку коштів.

Лев

Очікується вдалий день. Більшість виплат та перерахунків плануйте на вечір. Візьміть участь у благодійній акції.

Діва

Справи йдуть добре. Статті доходів та витрат розумно збалансовані. Подумайте про розширення бізнесу. Але з практичним втіленням задуманого зачекайте ще тиждень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хороший настрій і здійснення бажань: астрологічний прогноз на тиждень

Терези

Використайте можливість покращити своє матеріальне становище. Не пропустіть нагоди заробити більше грошей. Заощаджуйте свої доходи.

Скорпіон

Ви одержите очікувану винагороду за свою роботу. Наприкінці дня надійдуть гроші. Віддавайте перевагу безготівковим розрахункам.

Стрілець

Лише лінь може завадити вам заробити у цей день добрі гроші. Операції купівлі-продажу завершаться вигідно для вас. Побалуйте себе смачненьким.

Козеріг

Активно беріться за розв'язання фінансових проблем. У цей день справи можна буде зрушити з місця. Намагайтеся витрачати не всі зароблені гроші.

Водолій

Не варто розраховувати далекі фінансові перспективи. Ситуація далека від стабільної. Вкладіть кошти у ремонт сантехніки.

Риби

Плануйте похід по крамницях на вечірню годину. У цей день не буде вигідних грошових пропозицій. Не беріть на себе зайвих фінансових зобов'язань.

30 листопада входимо в сезон затемнень. Астролог порадила, як до цього правильно підготуватися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 20 листопада: що хорошого принесе цей день українцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути