четвер, 02 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 2 квітня: які знаки відчують себе справжніми щасливчиками

Гороскоп на 2 квітня: які знаки відчують себе справжніми щасливчиками
Зірки сприятимуть сміливцям і винахідникам. Фото: pixabay.com

2 квітня прокиньтеся якомога раніше. Пам'ятайте, хто рано встає, тому Бог дає. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Зустріньте світанок за роботою чи улюбленою справою, - говорить астролог. – Ви відчуєте неймовірний приплив енергії. Якщо пізно прокинетеся, проживете день марно витрачених зусиль. Особливо добре зранку працюватиме голова. Робіть наукові відкриття. Проводьте цікаві дослідження. Пізнавайте щось нове. Рухайтеся. Займайтеся спортом. Зірки сприятимуть сміливцям і винахідникам. Відмовтеся від гострих страв. Не вживайте алкоголю. Зберігайте ясність розуму. Раки, Леви, Терези і Скорпіони відчують себе справжніми щасливчиками".

Овен

Високі заробітки забаряться. Грошей вистачить на продукти і транспорт. Не беріть товари у кредит. Дочекайтеся надходження основного заробітку.

Телець

Із придбанням нерухомості варто трохи зачекати. Запропоновані цього дня варіанти будуть невигідними для вас. Залишайтеся собою. Легше знайдете однодумців.

Близнюки

Триває період випробування партнерських стосунків. Легко буде розірвати роман з кимось. Для збереження пари доведеться докласти зусиль.

Рак

Збільшується фінансовий потік. Подбайте про надійне збереження грошей. Поповніть свої заощадження. Не допускайте ревнощі у своє сімейне життя. Вам нічого хвилюватися. Довіряйте.

Лев

Намагайтеся гарно виглядати навіть у домашній обстановці. Не давайте приводу партнерам задивлятися на інших. Нехай милуються вами.

Діва

Фінансове питання стоятиме гостро. Наявна у кишені сума не забезпечуватиме ваших потреб. Спрямовані на покращення ситуації зусилля виявляться марними. Зачекайте. Кохані черговий раз примусять вас хвилюватися. Не кидайте ситуацію напризволяще. Боріться за своє щастя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепло і сонячно: синоптики прогнозують потішну погоду

Терези

Надійдуть очікувані гроші. Щаститиме на компетентних фінансових консультантів. Вдале співвідношення ціни та якості куплених товарів приємно здивує.

Скорпіон

Не дозволяйте собі лінуватися. Цей день обіцяє добрий прибуток. Проте на виграш годі сподіватися. До вас прийдуть лише зароблені гроші.

Стрілець

Продемонструйте шефу свої здібності. Добивайтеся підвищення. Покращенню матеріального забезпечення сприятиме кар'єрне зростання.

Козеріг

Цього дня партнери будуть особливо ініціативними та легкими на підйом. Не відмовляйте на їхню пропозицію пограти у настільні ігри чи приготувати разом вечерю.

Водолій

Вас відвідає натхнення. Пишіть вірші. Присвячуйте романси коханим. Малюйте. Створіть ігровий майданчик для малечі. Реалізуйте свої таланти.

Риби

Cправи йтимуть добре. Жалітися на скруту не доведеться. Дотримуйтеся букви закону. Не наражайтеся на штрафні санкції.

Квітень обіцяє бути непростим місяцем і практично в усіх знаків зодіаку можуть бути якісь складнощі, несподівані ситуації або зниження життєвих сил. Астрологи назвали знаки, яким нічого боятися.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 2 квітня: які знаки відчують себе справжніми щасливчиками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути