Ексклюзиви
вівторок, 19 травня 2020 07:00

Гороскоп на 19 травня: що стане причиною проблем у домі

Гороскоп на 19 травня:  що стане причиною проблем у домі
Допомагайте ближнім словом і ділом. Зателефонуйте давнім знайомим. Фото: pixabay.com

19 травня кохання й сумніви перемішаються у вашій душі. Не зазирайте у майбутнє з тривогою. Довіртеся долі. Усе, що відбудеться, на краще. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Оточуючі легко йтимуть на контакт. Але то будуть просто балачки ні про що, - говорить астролог. - Обговорювати серйозні проблеми не час. Без особливих на то причин може нахлинути тривожний настрій. Зосередьтеся на роботі. Не дозволяйте емоціям взяти гору над поміркованістю. Допомагайте ближнім словом і ділом. Зателефонуйте давнім знайомим. Цей день не годиться для створення нового. Чим би воно не було. Причиною проблем у домі стане відсутність грошей. Зумійте розмежувати інтимну й матеріальну сфери. Шукайте вихід, а не винного".

Овен

У ваших руках не буде великої суми. Працюйте на перспективу. Вірно спрямована фінансова політика незабаром принесе добрі доходи.

Телець

Намагайтеся не допустити значних втрат. За дрібними не шкодуйте. Удача в фінансових питаннях у цей день не супроводжуватиме вас.

Близнюки

Більшість заробленого йтиме на погашення невідкладних рахунків. Не беріть на себе відповідальності за чужі гроші. Можливі збитки через пустощі малечі.

Рак

Через недбалість партнерів по бізнесу ви позбавитеся додаткового прибутку. Намагайтеся не втрачати матеріальної незалежності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли діти зможуть повернутися у садки

Лев

Вам не вистачатиме здорового практицизму. Під час купівлі речей зважайте на їхню функціональність. Зовнішня привабливість може бути оманливою.

Діва

Рідні потребуватимуть матеріальної підтримки. Навантаження на ваш гаманець зросте. Додаткового прибутку не очікується. Викиньте з дому старий мотлох.

Терези

Непокоїтимуть обмеження у фінансах. Ця обставина сковуватиме ділову активність. Близькі підтримають вас.

Скорпіон

Гостро відчуватимуться фінансові обмеження. Проте завжди знаходитиметься вихід зі скрутних ситуацій. Навчіться домовлятися з людьми і не порушуйте обіцянок.

Стрілець

Зірки сприятимуть здійсненню ваших фінансових планів. Зміна місця роботи у цей день призведе до покращення матеріального становища.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 18 травня: як втекти від неприємностей

Козеріг

Можете розраховувати на удачу. Вона супроводжуватиме вас у вирішенні майнових питань. На щасливців чекає перемога. Варто брати участь в акціях та розіграшах.

Водолій

Ніщо не стоятиме на перешкоді вашому фінансовому успіху. Дійте сміливо. Зовнішні обставини сприятимуть збагаченню.

Риби

Не варто дозволяти стороннім втручатися у ваші фінансові справи. Ставтеся критично до порад. Позичати людям гроші не слід.

Тиждень з 18 по 24 травня стане вдалим для тих, хто уміє підлаштовуватися до людей та обставин.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 19 травня: що стане причиною проблем у домі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути