четвер, 19 листопада 2020 07:00

Гороскоп на 19 листопада: чого слід боятися цього дня

Гороскоп на 19 листопада: чого слід боятися цього дня
Знайдіть час для спілкування зі старшими членами родини. Вони потребуватимуть особливої уваги. Фото: pixabay.com

19 листопада люди погано розумітимуть одне одного. У недобрих серцях прокидатимуться злість, жорстокість і мстивість. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Кожен судитиме про справедливість на власний розсуд і дбатиме лише про власні інтереси, - говорить астролог. – Не слід у четвер звертатися із проханням до шефа. Ризикуєте потрапити під гарячу руку. На рідкість неслухняними будуть діти. Майте терпіння. Не переходьте на авторитарні методи виховання. Знайдіть час для спілкування зі старшими членами родини. Вони потребуватимуть особливої уваги. Шукайте порозуміння з батьками коханих. Цього дня треба боятися власної недалекоглядності. Наробите стільки всього, що доведеться розплутувати до кінця року. Не піддавайтеся спокусі заробити більше. Великі гроші пропонуватимуть аферисти, які хочуть нажитися за ваш рахунок".

Овен

Заробити багато грошей не вдасться. Ще важче буде вдало скористатися заробленим. Притримайте свій азарт покупця.

Телець

Яскравих фінансових перемог не очікується. Розраховувати на сторонню матеріальну допомогу марно. Придбані одяг та взуття не носитимуться.

Близнюки

Прибутки надходитимуть вчасно. Установиться позитивний фінансовий баланс. Вдало скористатися наявними коштами буде проблематично.

Рак

Складеться непроста ситуація. Різко збільшуються витрати. Знадобиться терміново змінювати графік роботи. Не робіть ставку на сторонню фінансову підтримку.

Лев

Прибутковий день. Дефіциту коштів не буде. Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Неуважний сплатить двічі.

Діва

На поточні витрати грошей вистачатиме. Не проводьте операції з нерухомістю. Розподіл спадкового майна пройде не на вашу користь.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На зміну першому снігу прийдуть морози та магнітні бурі

Терези

Ваш гаманець не буде порожнім, але надходження чергового прибутку затримається. Збільшується список дрібних витрат. Добре розраховуйте кожен фінансовий крок.

Скорпіон

Прибутки зростатимуть. Вкладайте гроші в оновлення інтер'єру свого житла. Збитки можуть принести пустощі малечі. Цінні речі та папери не залишайте в доступному місці.

Стрілець

Грошей замало у вашій кишені, бо останнім часом виріс список щоденних витрат. Перегляньте його. Там є зайві пункти. Не допомагайте іншим за рахунок шкоди власному бюджету.

Козеріг

У сфері фінансів очікується поворот на краще. Можливі зайві витрати на послуги сервісних служб. Оформлення фінансової документації проходитиме із затримками.

Водолій

День вдалих грошових внесків. Надходитимуть вигідні фінансові пропозиції. Не затримуйте зароблене в гаманці. Гроші повинні працювати.

Риби

Ваші фінансові ресурси обмежені. Намагайтеся не допускати збільшення заборгованостей. Вчасно сплачуйте за комунальні послуги.

Що треба знати про тиждень з 16 по 22 листопада, аби привернути у своє життя успіх.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 19 листопада: чого слід боятися цього дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути