Ексклюзиви
вівторок, 19 листопада 2019 07:00

Гороскоп на 19 листопада: чим порадує вівторок

Гороскоп на 19 листопада: чим порадує вівторок
Вівторок порадує несподіваними зустрічами. Фото: astrozodiac.net

19 листопада - день примирення, каяття та виправлення помилок. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Спадають пристрасті. Нарешті зумієте спокійно розібратися у проблемних і суперечливих питаннях, - каже астролог. - Використайте можливість припинити давні родинні конфлікти. Просіть пробачення у скривджених вами людей. Саме у цей день можна повернути втрачені нещодавно стосунки. Не поспішайте рухатися вперед. Часом майбутнє залежить від уміння мудро визнати свою помилку і виправити її. Вівторок порадує несподіваними зустрічами. Знайомство матиме романтичне продовження".

Овен

Не носіть у гаманці великої суми. Гроші швидко спливатимуть. Свідомо стримуйте бажання придбати ще якусь дрібничку. Погіршення самопочуття негативно впливатиме на ваш настрій. Побачення доведеться скасувати.

Телець

Добрий час для початку інтимних стосунків. Відмініть роботу, яку запланували на вечір. Не стримуйте своєї сексуальності.

Близнюки

Порозумітися з коханими буде не складно. Несподіваною перешкодою для розвитку стосунків стануть їхні давні друзі. Не вступайте у боротьбу. Поводьтеся шляхетно.

Рак

Не шкодуйте за втраченими грошима. Прагніть збільшити свій прибуток. Можливостей для цього буде достатньо. Знадобиться уміння змовчати у відповідь на несправедливі звинувачення родичів. Не провокуйте їх до конфлікту.

Лев

Ваші милі багато часу проводитимуть за роботою. Їх непокоїтиме зниження заробітку. Допоможіть їм. Про побачення поки що краще не питати.

Діва

Пильнуйте за своїми речами. Бережіть майно від пошкодження. Ваша недбалість обернеться на збитки. Зранку зробіть усе можливе для створення теплого настрою в домі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 18-24 листопада: назвали знаки, яким щаститиме найбільше

Терези

Усе складатиметься добре. Коштів вистачатиме. Утримайтеся від придбання транспортних засобів. Вони недовго служитимуть. Ваші обранці не спроможні будуть контролювати свої емоції. Не ображайте їх навіть жартома. Пригорніть до себе й перегляньте разом улюблений фільм.

Скорпіон

Добрий день для укріплення ваших фінансових позицій. Найбільш важливі грошові операції здійсніть у ранкові години.

Стрілець

Не перебільшуйте своїх чеснот. Ви подобаєтеся оточуючим і без прикрас. Менше говоріть. Нехай красномовними будуть ваші вчинки.

Козеріг

Вам посміхнеться фортуна. Та лише увечері. Тому є сенс затриматися на роботі. В оточенні приємних людей почуватиметеся чудово. Відпочиньте у гарному товаристві.

Водолій

Без грошей ви не залишатиметеся. Не прагніть швидкого заробітку. Приводів для розчарувань буде достатньо. Але руйнувати існуючі стосунки не слід. Побудьте на відстані один від одного.

Риби

Це найбільш несприятливий день тижня. Зведіть витрати до мінімуму. Не варто йти до шефа з проханням про підвищення заробітку.

19 листопада в Україні стане холодніше. Синоптики попередили, коли чекати заморозків.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 19 листопада: чим порадує вівторок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути