пʼятниця, 18 жовтня 2019 07:00

Гороскоп на 18 жовтня: астролог назвала знаки, на які чекає успіх

Гороскоп на 18 жовтня: астролог назвала знаки, на які чекає успіх
Вас відвідає натхнення. Пишіть вірші. Присвячуйте їх коханим. Фото: astrozodiac.net

18 жовтня зірки сприятимуть винахідникам та аналітикам. У цей день люди будуть здатні приймати нестандартні рішення. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Впроваджувати нові винаходи у життя буде складно, - говорить астролог. - Губитиметься важлива інформація. Забуватимуться необхідні для справ документи. Перевіряйте їхню наявність під час оформлення гарантії на придбані товари. Не час розпочинати ремонт. Вас відвідає натхнення. Пишіть вірші. Присвячуйте їх коханим. Малюйте. Створіть шедевр кулінарного мистецтва. Реалізуйте свої таланти. Успіх чекає на Тельців, Раків, Скорпіонів і Риб".

Овен

Не допускайте поспіху під час проведення грошових операцій. Так ви можете двічі сплатити за одну послугу чи товар. Ховатися за гучними іменами авторитетних осіб не варто. Це не справить враження на оточуючих. Залишайтеся собою.

Телець

Не дозволяйте собі лінуватися. Цей день обіцяє добрий прибуток. Проте на виграш годі сподіватися. До вас прийдуть лише зароблені гроші.

Близнюки

Принципових змін у фінансовому забезпеченні не буде. Доведеться економно розподіляти гроші. Побутову техніку купляти не час. Діти активно добиватимуться вашої уваги. Відреагуйте. Допоможіть доброю порадою. Пограйтеся разом.

Рак

Надійдуть очікувані гроші. Щаститиме на компетентних фінансових консультантів. Вдале співвідношення ціни та якості куплених товарів приємно здивує.

Лев

Фінансове питання стоятиме гостро. Наявна у кишені сума не забезпечуватиме ваших потреб. Спрямовані на покращення ситуації зусилля виявляться марними. Зачекайте. Триває період випробування партнерських стосунків.

Діва

Грошей вистачить на продукти і транспорт. Не беріть товари у кредит. Дочекайтеся надходження основного заробітку. Ви не готові до кардинальних змін у своєму житті. Тому не слід вести з коханими розмову про переїзд в окреме помешкання. Відкладіть цю тему.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єфросиніна не побоялась викласти в мережу фото без бюстгальтера

Терези

У вас можуть з'явитися суперники. Не кидайте ситуацію напризволяще. Боріться за своє щастя. Особливо якщо цього бажатимуть і кохані.

Скорпіон

Справи йтимуть добре. Жалітися на скруту не доведеться. Дотримуйтеся букви закону. Не наражайтеся на штрафні санкції. Намагайтеся гарно виглядати навіть у домашній обстановці. Не давайте приводу партнерам задивлятися на інших. Вони мають милуватися вами.

Стрілець

Покращенню матеріального забезпечення сприятиме подальше кар'єрне зростання. Продемонструйте шефу свої здібності. Добивайтеся підвищення.

Козеріг

Збільшується фінансовий потік. Подбайте про надійне збереження грошей. Поповніть свої заощадження. Відкривайте депозитні рахунки. Знижуйте свою соціальну активність. Зараз більшої уваги потребуватиме ваш дім. Порадуйте домашніх смачною вечерею.

Водолій

Не поспішайте віддавати заставу за нерухомість. Умови продажу змінюватимуться. Будете особливо ініціативними та легкими на підйом. Організуйте вечірню прогулянку з родиною.

Риби

Ніяких фінансових катаклізмів не передбачається. Вчасно реагуйте на зміни на ринку. Безкомпромісність завадить вам порозумітися з партнерами. Спробуйте поступитися. Кохані із вдячністю теж підуть назустріч.

У столиці зафіксували температурний рекорд. Така висока, як для середини жовтня, температура за кліматичної норми відповідає середині серпня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18 жовтня: астролог назвала знаки, на які чекає успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути