Ексклюзиви
середа, 18 серпня 2021 07:00

Гороскоп на 18 серпня: назвали знаки, які не вміють любити

Гороскоп на 18 серпня: назвали знаки, які не вміють любити
Звертатися до офіційних установ не слід. Подані на розгляд документи можуть бути втрачені. Фото: pixabay.com

18 серпня просто зранку беріться до роботи. Не гайте часу на балачки. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зірки сприятимуть доброму заробітку, - говорить астрологиня. – Непереливки буде лише ледачим. Звертатися до офіційних установ не слід. Подані на розгляд документи можуть бути втрачені. Справа затягнеться. У родині пануватиме злагода. Партнери стануть ближчими одне до одного. Даруйте коханим більше тепла. Вони потребуватимуть вашої турботи. У середу важко буде порозумітися з Овнами, Близнюками, Скорпіонами і Козерогами. Іноді здаватиметься, що представники цих знаків не вміють любити чи проявляти свої почуття".

Овен

Докладіть зусиль для покращення матеріального становища. Сподіватися на удачу не слід. На необачних чекають немалі збитки. Плануйте витрати заздалегідь.

Телець

Добре налагоджений бізнес принесе високі доходи. Нові фінансові кроки можуть бути збитковими. Не купуйте одяг і взуття.

Близнюки

Надходитимуть невеликі суми грошей. Це дозволить забезпечити щоденний прожиток. Розділіть витрати на двох з партнером. Не здавайте у ремонт свої речі.

Рак

Удача супроводжуватиме вас. Навіть за наявності фінансового дефіциту вдасться придбати необхідні речі за помірну ціну. За деякі послуги можна буде розрахуватися бартером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 16-22 серпня: чому цей тиждень такий особливий

Лев

Справи йтимуть з перемінним успіхом. Прибутки зростатимуть. Але виникнуть непередбачені витрати. Не час купувати предмети розкоші. Придбайте прості функціональні речі.

Діва

Надходитимуть сумнівні фінансові пропозиції. Зберігайте зважену позицію. Не поспішайте витрачати гроші.

Терези

У вашій кишені невелика сума. Є ризик придбати дешевий непотріб. Зважайте на якість покупки. Інакше доведеться платити двічі.

Скорпіон

Нових надходжень не буде. Розділіть витрати на господарчі потреби між усіма платоспроможними членами родини. Додаткових грошей потребуватиме малеча.

Стрілець

Попереду складний фінансовий період. Подбайте про збереження свого капіталу. Зміна місця роботи негативно вплине на ваш бюджет.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну несеться холодний циклон Luciano

Козеріг

Спостерігатиметься збільшення фінансового потоку. Список витрат теж зростає. Не допускайте корпоративних конфліктів. Вони спровокують зниження доходів компанії.

Водолій

На ваш гаманець лягає занадто велике навантаження. Вихід зі скрути знайдеться не одразу. Знаходьте додаткові способи економії. Продавати власне майно не час.

Риби

Очікувані гроші не надійдуть. Ситуація залишатиметься складною. Не кидайте незавершених фінансових справ. Уникайте заборгованостей.

Астрологиня приголомшила гороскопом на другу половину серпня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18 серпня: назвали знаки, які не вміють любити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути