пʼятниця, 18 лютого 2022 07:00

Гороскоп на 18 лютого: які 3 знаки відкриють у собі суперздібності

Гороскоп на 18 лютого: які 3 знаки відкриють у собі суперздібності
Не втрачайте далекоглядності. Думайте про наслідки своїх дій. Фото: pixabay.com

18 лютого все те, що намагалися приховати, почне вилазити нагору. Не намагайтеся когось обманути. Нашкодите собі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день порожнього прожектерства, - говорить астрологиня. – Не втрачайте час на продукування чи вислуховування нових ідей. Їм не дано здійснитися. Люди охоче конфліктуватимуть. Уникайте відкритого протистояння з опонентами. Важко буде утриматися від спокуси стрибнути у гречку. Не втрачайте далекоглядності. Думайте про наслідки своїх дій. Суперздібності у собі відкриють Тельці, Стрільці і Риби. Ви передбачатимете майбутнє і застережете від помилок своїх друзів, дітей та коханих".

Овен

Справи йтимуть добре. Ви матимете стабільні прибутки. Невдалим буде вечір цього дня. Покупки та домовленості не варто здійснювати після обіду.

Телець

Вам щаститиме у фінансових справах. Проте знайте міру. Жадібність до добра не доведе. Продавати й купувати нерухомість не час.

Близнюки

Бажання не співпадатимуть з вашими можливостями. Багато грошей у цей день не заробити. Не варто й прагнути цього.

Рак

Вносити завдаток за квартиру чи авто не слід. Продавці можуть змінити ціну. Гроші пропадуть. Оформлення важливих фінансових документів бажано відкласти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Може щось літати" - синоптикиня попередила українців про небезпеку

Лев

Закінчився складний фінансовий період. Від цього дня докладайте зусиль для суттєвого покращення свого матеріального становища. Зірки активно сприятимуть вам.

Діва

Більш вдало пройдуть фінансові операції у першій половині дня. Уникайте штрафних санкцій. Не сперечайтеся з представниками поліції.

Терези

Стережіться злодіїв. Намагайтеся захистити свій гаманець від крадіжки. Майте деяку суму для покриття непередбачених витрат.

Скорпіон

Виникатимуть непорозуміння з отриманням зароблених грошей. Будьте уважні біля банкоматів. Не переводьте великих сум. Слідкуйте за зміною курсу валют.

Стрілець

Вам не вистачатиме практичності у веденні справ. Є ризик позбавитися частини доходів. Зверніться за допомогою до досвідчених людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на тиждень: як зробити середину лютого найщасливішим часом у році

Козеріг

Не час іти до шефа з розмовою про підвищення заробітку. Можете досягти протилежного. Порадуйте дітей обновками.

Водолій

Цього дня вам важко буде об'єктивно оцінити комерційні пропозиції. Відкладіть вирішення матеріальних питань. Не беріть кредитів.

Риби

Грошей у кишені замало для здійснення необхідних виплат. До того ж очікуються збитки через придбання неякісного товару. Пильнуйте.

Синоптики здивували прогнозом на лютий.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18 лютого: які 3 знаки відкриють у собі суперздібності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути