Ексклюзиви
вівторок, 18 лютого 2020 07:00

Гороскоп на 18 лютого: астролог попередила, як уникнути втрат

Гороскоп на 18 лютого: астролог попередила, як уникнути втрат
Відкладіть на пару тижнів оновлення програмового забезпечення на комп'ютері. Може бути загублена важлива інформація. Фото: astrozodiac.net

18 лютого не варто розпочинати вивчення іноземних мов, записуватися на курси підвищення кваліфікації. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"День не сприятиме інтелектуальним заняттям. Погано працюватиме голова, - говорить астролог. – Важко буде зосередитися на роботі. Хочете уникнути втрат? Тоді рухайтеся поволі. Не спішіть з висновками. Не варто звертатися зі скаргами до адміністрації. Ви можете зашкодити своїй кар'єрі. Відкладіть на пару тижнів оновлення програмового забезпечення на комп'ютері. Може бути загублена важлива інформація. Початок тривалої подорожі теж краще перенести до наступного тижня. Лягайте спати до півночі. Цієї ночі сон може бути важким".

Овен

Цінуйте справжні людські чесноти. Не вважайте себе вищими за оточуючих. Зверхнє ставлення до партнерів може відштовхнути їх від вас.

Телець

Доведеться обирати між кар'єрою та особистим. Поєднати ці речі не вдасться. Принаймні у цей день. Вибір за вами. Зранку ви будете почуватися щасливими.

Близнюки

Найкращий час для особистого листування. Порадуйте дорогих вам людей теплою вісточкою. Зателефонуйте старшим членам родини.

Рак

Гроші йтимуть до ваших рук. Очікується підвищення заробітку. Вкладайте кошти у рекламу. Добрий час для придбання побутової техніки.

Лев

Проблеми накопичуватимуться. Деякі здаватимуться безвихідними. Дайте собі час на роздуми. Спостерігайте за ситуацією. Уникайте активних дій, бо втрати будуть неминучими.

Діва

Прагнутимете романтичних пригод. Не пропустіть чергової вечірки. Хтось із присутніх на ній полонить ваше серце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 17-23 лютого: які несподіванки готує передостанній тиждень зими

Терези

Коштів вистачатиме не лише на сплату поточних рахунків. Фортуна на вашому боці. Можна дозволити собі й позапланові покупки.

Скорпіон

Не дозвольте сірій буденності зруйнувати ваше щастя. Влаштуйте маленьке родинне свято хоч і з вигаданого приводу. Ви з милими станете ріднішими.

Стрілець

Надійде кілька невеликих сум. Частина очікуваних грошей затримається. Купувати комп'ютери та засоби зв'язку не варто.

Козеріг

Сприятливих умов для зміцнення стосунків з милими не буде. Такі умови доведеться створювати самим. Інакше вечір не вдасться.

Водолій

Потреби і можливості не співпадатимуть. Не женіться за престижними речами. Дорожче – не означає краще. Не робіть боргів.

Риби

Є небезпека потрапити у любовний трикутник. Не давайте обіцянок двом партнерам. Зробіть вибір або дайте собі час на роздуми.

Масницю відзначають в останній тиждень перед початком Великого посту. Цьогоріч святкування розпочнеться з понеділка, 24 лютого, та триватиме до неділі, 1 березня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18 лютого: астролог попередила, як уникнути втрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути