Ексклюзиви
четвер, 18 березня 2021 07:00

Гороскоп на 18 березня: на кого чекають зміни в особистому житті

Гороскоп на 18 березня: на кого чекають зміни в особистому житті
Життя заграє новими барвами. Це особливий час для знайомств і побачень. Фото: pixabay.com

18 березня влаштовуйте особисте життя. Усе інше зачекає. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ви легко закохуватиметеся і оберете дійсно гідного партнера, - говорить астрологиня. – Життя заграє новими барвами. Це особливий час для знайомств і побачень. Зміни в особистому житті чекають на Раків, Левів і Козерогів. Доведеться розв'язувати нетипові завдання. Звичайна логіка не допомагатиме у справах. Не покладайтеся на набутий раніше досвід. Цього дня доведеться винаходити нові підходи до звичної роботи. Тому не слід поспішати з обіцянками зробити щось за рекордно короткий час. Поспішно зроблене доведеться двічі переробляти. В обідню годину не варто робити покупки. Є ризик викинути гроші на вітер".

Овен

Покращити фінансове становище не вдасться. Доведеться витрачати гроші на термінові непередбачені розходи. Вашої підтримки потребуватимуть літні люди.

Телець

Обходьтеся наявною готівкою. Не варто залучати до свого бізнесу чужий капітал. Питання подальшого розподілу прибутку вирішуйте самостійно. Не економте на собі.

Близнюки

Обставини сприятимуть укріпленню вашого матеріального становища. Дійте. Відпочинете трохи пізніше.

Рак

Непорядні партнери прагнутимуть скористатися вашими грошима. Пильнуйте за рухом власних фінансів. Не укладайте угод про дольові внески у бізнес.

Лев

Помітної обмеженості у коштах не буде. Але не буде й цікавих пропозицій щодо їхнього використання. Не поспішайте з витратами. Притримайте гроші у руках.

Діва

Скрутні матеріальні обставини примушуватимуть вас розраховувати кожну копійку. Розмовляти з шефом про підвищення заробітку зарано. Треба трохи зачекати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Середина березня: на кого чекають романтичні пригоди й успіх

Терези

Додаткових прибутків не очікується. Але планові надходження прийдуть без затримок. Виникатимуть проблеми під час проведення торговельних операцій. Пильнуйте.

Скорпіон

Несприятливий день. Підписувати нові фінансові зобов'язання не час. Це може стати кроком до вашого розорення. Бережіть майно від пошкодження.

Стрілець

Не допускайте незапланованих витрат. Гаманець катастрофічно швидко спорожніє. Дослухайтеся до порад партнерів. Вони допоможуть вдало використати наявні кошти.

Козеріг

Рівень доходів не падатиме. Та зростатимуть ваші апетити. Не слід проводити день у пошуках нових джерел прибутку. Розберіться із статтею витрат. Там є зайві пункти.

Водолій

Вдалим цей день не назвеш. Вас супроводжуватимуть дрібні втрати. Фінансовий ризик може призвести до розорення. Перенесіть придбання великих речей на наступний тиждень.

Риби

Справи йтимуть добре. Позбавтеся боргів. Не ремонтуйте застарілу техніку. Вигідніше буде придбати нову. Не погоджуйтеся на нову посаду. Там платитимуть гірше.

Астрологиня зробила прогноз на тиждень. Її поради допоможуть стати успішним і щасливим.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18 березня: на кого чекають зміни в особистому житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути