Ексклюзиви
середа, 18 березня 2020 07:00

Гороскоп на 18 березня: кому можна не боятися кризи

Гороскоп на 18 березня: кому можна не боятися кризи
Зателефонуйте далеким родичам. Це день єднання і підтримки. Фото: pixabay.com

18 березня залагоджуйте давні конфлікти. Люди йтимуть назустріч один одному. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Приємні враження принесуть книги та фільми. Особливо якщо вони матимуть пізнавальну мету, - говорить астролог. – Підтримуйте родинні зв'язки. Зателефонуйте далеким родичам. Це день єднання і підтримки. Інфляційні процеси помітно вплинуть на ваш гаманець. Збільшуйте інтенсивність праці для збереження достатнього прибутку. Кризи можуть не боятися Овни, Раки і Риби. Їхній гаманець наповниться. Пильнуйте за кермом. Триває аварійно небезпечний період".

Овен

Достатня сума у кишені дозволить вільно планувати свої витрати. Гроші йтимуть до ваших рук. Будете настільки зайняті, що не помітите змін у настрої близьких. А вони потребуватимуть піклування. Знаходьте час для найрідніших.

Телець

Не беріть на себе додаткових спонсорських обов'язків. Грошей вистачатиме лише на забезпечення щоденних потреб. Знаходитеся під впливом авторитетної людини. Не розповідайте їй про своє особисте життя. Пізніше пошкодуєте про це.

Близнюки

Зберігайте відчуття реальності. Не погоджуйтеся на участь у сумнівних фінансових проектах. Про вашу вигоду партнери не дбатимуть.

Рак

Щаститиме у торговельних операціях. Очікувані гроші надійдуть вчасно. Відкладіть похід по крамницях. Віра у щасливе подружнє життя покидає вас. Спробуйте змінити точку зору. Щастя треба будувати власноруч.

Лев

Від частини власних справ доведеться відмовитися. Кохані не зможуть розв'язати свої проблеми без вашої активної участі.

Діва

Господарюйте економно. Залагоджуйте без затримок усі непорозуміння з фінансових питань. Не допускайте заборгованості. Випадкова зустріч може стати початком бурхливого роману.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали ліки, які не можна приймати при коронавірусі

Терези

Постійна присутність у домі знайомих чоловіка (дружини) дратуватиме вас. Поясніть це партнерам. Пошукайте разом компромісів.

Скорпіон

Не варто звертатися до послуг сервісних служб. Якість роботи не відповідатиме виставленим рахункам. Подбайте про оновлення інтер'єру своєї оселі.

Стрілець

Суттєво покращити своє матеріальне становище буде важко. У вашому розпорядженні обмежена сума. Зумійте нею розпорядитися.

Козеріг

Заробіток не покриватиме поточних витрат. Виникне потреба у додаткових джерелах фінансування. Стане у пригоді відкладений грошовий запас.

Водолій

Не втрачайте голови після першої зустрічі з новими обранцями. Їхні почуття не триватимуть довго. Та й характер виявиться нелегким.

Риби

Зірки сприятимуть подальшому покращенню матеріального становища. Поповніть заощадження. Не виставляйте на продаж свої речі.

20 березня Сонце проходить точку весняного рівнодення. П'ятниця – найкращий час, аби демонструвати свої здібності, проводити творчі виставки і презентації.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 18 березня: кому можна не боятися кризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути