Ексклюзиви
неділя, 16 серпня 2020 20:00

Гороскоп на 17-23 серпня: що треба встигнути зробити, аби щастило восени

Гороскоп на 17-23 серпня: що треба встигнути зробити, аби щастило восени
Удача всміхнеться шляхетним. Той, хто діятиме підступно, тільки нашкодить собі. Фото: pixabay.com

Тиждень з 17 по 23 серпня – це час людей сміливих, які знають собі ціну і готові до вирішення серйозних питань. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Місяць спадає. До середи треба керуватися принципом "тихіше їдеш – далі будеш", - каже астролог. – Складайте плани на осінь. Настає час винаходів. Шукачам пригод у вихідні варто відправлятися у мандри. Удача всміхнеться шляхетним. Той, хто діятиме підступно, тільки нашкодить собі. Нарешті вдасться впоратися з фінансовими труднощами. Знайдуться додаткові джерела заробітків. Дехто зуміє домовитися про списання боргів. Це варто встигнути зробити, аби щастило восени".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Готуйтеся боротися за правду і відстоювати свої інтереси. Помітно знижується темп роботи. Ставте перед собою реальні завдання. Рекордів прагнути не треба.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не беріться за те, чого не планували. Усім догодити не вдасться. На роботі чекайте на преміальні і повернення боргів. Не спішіть щось купувати за ці гроші. Поповніть заощадження.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Планів буде вдосталь, і шанси їх здійснити – теж великі. У середу, коли відбудеться Молодик, у вас відкриється друге дихання. З'являться можливості і сили досягти високих результатів.

Рак (22 червня – 22 липня)

Бачитимете віщі сни. Відганяйте від себе тривогу. Працюйте на перспективу і тримайте свої плани в секреті, щоб не сполохати удачу. У середу все налагодиться. Отримаєте обіцяні заробітки на руки.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Зірки підтримають ваші починання. Сил – вдосталь, аби легко досягти поставлених цілей. Зробите серйозний кар'єрний ривок. Але пам'ятайте: як підняти на п'єдестал, так і скинути з нього доля може досить легко. Тож не втрачайте відчуття реальності.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Добре спланована робота потішить достойною оплатою. Вдалий час для спілкування в інтернеті. На сайтах знайомств знайдете людину, рідну по духу. Листування швидко переросте у романтичні стосунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні відзначають Малинник: прикмети та заборони

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Велика кількість справ лякатиме. Здається, що сил забракне, аби довести усе до ладу. Очі бояться, а руки роблять. Сміливо беріться до праці. Просити про підвищення заробітної плати не варто. Цього тижня отримаєте відмову.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Час працює на вас. Не переймайтеся, якщо все відбувається поволі. Обставини незабаром складуться на вашу користь. Результат буде кращим, ніж у конкурентів. Забракне коштів на нову техніку. Від деяких покупок краще відмовитися.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Щойно на вас перестануть тиснути і контролювати, як більше почне вдаватися. Беріться за справи, від яких раніше утримували батьки чи кохані. Не варто зволікати зі здійсненням термінових випат.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Фортуна повертається до вас обличчям. Маєте шанси більші, ніж в інших знаків, аби реалізувати задумане. Лише для експериментів цей тиждень не вдалий. Тож не беріться за те, чим не займалися раніше.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Боротьба з конкурентами тільки виснажить вас. Зараз вони матимуть перевагу. Будь-які змагання, пов'язані з професійною діяльністю, краще перенести на наступний тиждень. Не йдіть на стосунки заради подолання самотності. Нічого, крім проблем, такі знайомства не принесуть.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Годі занижувати власні можливості. Достойно оцініть свою роль у роботі колективу. Самоїдство відбирає час та сили. Працездатність і без того низька. Та пройде зовсім небагато часу, і відчуєте у собі спроможність досягти бажаних висот.

15-16 серпня – дні спокою, кохання і романтики. Астролог розповіла, яким знакам щаститиме в усьому.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 17-23 серпня: що треба встигнути зробити, аби щастило восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути