неділя, 16 лютого 2020 20:00

Гороскоп на 17-23 лютого: які несподіванки готує передостанній тиждень зими

Гороскоп на 17-23 лютого: які несподіванки готує передостанній тиждень зими
Марно розраховувати на свою пам'ять. Ви забуватимете найважливіше. Фото: astrozodiac.net

З 17 по 23 лютого важко буде дійти згоди з кимось. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Передостанній тиждень зими готує чимало несподіванок, - каже астролог. - Марно розраховувати на свою пам'ять. Ви забуватимете найважливіше. Доведеться занурюватися у минуле. Це не час перемог і подарунків. Проблем вистачатиме і їх доведеться вирішувати одразу. Ускладнюється епідемологічна ситуації. Легко буде підхопити вірус. Не біжіть хворими на роботу чи навчання. Краще відлежатися вдома. Відпочиньте і частіше говоріть з тими, кого любите. Відкладіть початок навчання. Матеріал не вдасться засвоїти. Добре пройде робота над своїм тілом. Завдяки дієті легко буде схуднути".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не варто подавати до суду чи виставляти свою працю на розсуд журі. Критики будуть не на вашому боці. Потрапити до списку переможців не вдасться.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Гроші надходитимуть вчасно, але ви все швидко витрачатимете. Не намагайтеся сліпо довіряти людям. Життя перевірятиме на стійкість.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Це початок серйозної особистої кризи. Бракуватиме сил і натхнення, аби відстояти свої позиції. Більше мовчіть. Не розповідайте про свої плани. У вас можуть вкрасти ідею і видати її за свою.

Рак (22 червня – 22 липня)

Зможете оцінити, хто є справжній і надійний партнер, а хто просто користується вами. Це час неприємних відкриттів і розчарувань. Не засмучуйтеся. Це дозволить очистити свій простір від неприємних людей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Від мандаринів до грейпфрутів: скільки коштують цитрусові у лютому

Лев (23 липня – 23 серпня)

Найбільш важливі фінансові операції відкладіть на 2 тижні. Спалахуватимуть пристрасті. Не наробіть дурниць. Ревнощі можуть зруйнувати стосунки, які тривають не один рік.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Засмучуватиметеся, бо мало що вдаватиметься. Зараз все залежатиме від того, наскільки вірні люди навколо. Деякий час вам знадобиться пожити за підтримки родичів і друзів.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Уникайте зверхнього тону у присутносі коханих, аби не образити їх. За це доведеться вибачатися не один день. Загострюються хвороби зубів і ясен. До стоматолога ідіть у вихідні.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Ви активні і позитивні, бо вірите в себе і впевнено мчите вперед. Зараз не час гарячкувати. Перемагатимуть ті, хто знає, чого хоче і працює, не покладаючи рук.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Роботи буде більше, ніж сподівалися, але результатом залишитеся задоволені. Отримуйте прибутки законним шляхом. Уникайте хабарів. Кохані бажатимуть ясності у стосунках. Давайте їм зрозуміти, що любите їх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яким буде курс долара наступного тижня

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Візьмете усе під свій контроль, тому результат приємно здивує. Залишайтеся пунктуальними. Погіршується сон. Пийте заспокійливі чаї, не дивіться фільмів-жахів.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не бажано змінювати місце роботи. Обіцятимуть великі гроші, але чи готові ви за це робити те, що не подобається. Багато чого вдаватиметься, але вже серед тижня захочеться взяти відпустку і провести більше часу з сім'єю.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Доведеться робити не те, що подобається, а те, що мусите. Відмовтеся від чогось непотрібного і правильно розставте пріоритети. Не плануйте витрат, які не відповідають розміру ваших заробітків.

Найбільше вакансій українцям традиційно пропонують у лютому. Експерти розповіли, коли найкраще шукати нову роботу.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 17-23 лютого: які несподіванки готує передостанній тиждень зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути