Ексклюзиви
субота, 17 квітня 2021 07:00

Гороскоп на 17-18 квітня: чим порадують найкращі вихідні весни

Гороскоп на 17-18 квітня: чим порадують найкращі вихідні весни
Зустрічі та побачення краще планувати на неділю. Фото: pixabay.com

17-18 квітня втомлюватиме нескінченна балаканина навколо. Не запрошуйте у гості сусідів чи знайомих. Це дратуватиме і відволікатиме. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У ці дні люди прагнутимуть відвертості та щирості у стосунках, - каже астрологиня. – Виникатиме бажання боротися за справедливість. Проте іноді ця боротьба набиратиме форми вуличної лайки. Залишайтеся осторонь. Оточуючі будуть надто говіркими, особливо у суботу. Якщо бажаєте тиші та спокою, відправляйтеся на природу. Тоді це стануть найкращі вихідні весни. Зустрічі та побачення краще планувати на неділю. З'їздіть на дачу з дітьми та коханими, попрацюйте біля землі, посійте редиску чи горох, послухайте щебет птахів. Гарні звістки прийдуть з-за кордону. Поговоріть з друзями, які виїхали на заробітки".

Овен

Ви прийдете до кінця тижня з позитивним фінансовим балансом. Можна не обмежувати себе. Відпочиньте на власний смак. Поповніть свої заощадження.

Телець

Надміру грошей не буде. Не намагайтеся забезпечити потреби усіх членів родини. Дозвольте й собі придбати щось необхідне.

Близнюки

Додаткового прибутку у вихідні не буде. Контролюйте поточні витрати. Майте грошовий запас для проведення термінових розрахунків.

Рак

Перевіряйте крани перед виходом з дому. Не залишайте без нагляду працюючу побутову техніку. Ліквідація наслідків потопу суттєво вплине на ваш гаманець.

Лев

Середній рівень прибутку не забезпечить усіх ваших потреб. Оберіть економну форму відпочинку. Купуйте товари для дому.

Діва

Вам доведеться повертатися до нерозв'язаних колись фінансових питань. Не уникайте неприємної теми. Знайдіть спосіб позбавитися заборгованостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нічні морози відступають, удень до +19°С і дощ. Синоптики оновили прогноз на тиждень

Терези

Усе складалося добре протягом тижня. Не позбавляйте себе повноцінного відпочинку. Придбайте невеликі приємні дрібнички собі та рідним.

Скорпіон

Усі заплановані покупки зробіть у неділю. В суботу бережіть свої речі від пошкодження. Не робіть навіть дрібного ремонту.

Стрілець

У вашому розпорядженні буде обмежена кількість грошей. Проте ви цього не помітите. Пощастить знайти потрібний товар за помірну ціну.

Козеріг

Виключно невдалий період для проведення фінансових операцій. Не щаститиме вам і з працівниками сервісних служб. Обмежте витрати.

Водолій

Відправлятися у подорож не варто. Ви матимете невиправдано великі витрати. Перевіряйте розрахункові чеки. Не допускайте переплати.

Риби

Коштів не бракуватиме. Розраховуйтеся готівкою за товари та послуги. Не варто брати товари на виплату. Фінансова ситуація часом змінюватиметься не на вашу користь.

Астрологиня розповіла, у чиїх гаманцях стане більше грошей.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 17-18 квітня: чим порадують найкращі вихідні весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути