понеділок, 17 січня 2022 07:00

Гороскоп на 17 січня: на Тельців чекає кар'єрний ріст, Терезам пророкують фінансовий успіх

Гороскоп на 17 січня: на Тельців чекає кар'єрний ріст, Терезам пророкують фінансовий успіх
Боріться зі шкідливими звичками. Є шанс вийти переможцями з цієї боротьби. Фото: pixabay.com

17 січня приділіть більше уваги старшим членам родини. Утримайтеся від бажання посперечатися з ними. Прислухайтеся до їхні порад. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Матимемо повню, - говорить астрологиня. – Підвищується метеозалежність і відчуття внутрішньої тривоги. Доводьте до ладу поточні справи. Не беріться за втілення нових проєктів. Егоїстичним натурам не таланитиме цього дня. Позбавтеся надмірної самовпевненості. Не відвертайтеся від людей, які звертаються до вас з проханням про допомогу. Будьте щедрі на милосердя, беріть участь у благодійних справах. Боріться зі шкідливими звичками. Є шанс вийти переможцями з цієї боротьби. на Тельців чекає кар'єрний ріст, Терезам пророкують фінансовий успіх".

Овен

Не затримуйте у себе великих сум. Гроші мають працювати. Пошуки нових фінансових партнерів не дадуть позитивного результату.

Телець

Бережіть від пошкодження свої речі. Не наражайтеся на штрафні санкції. Ваша кишеня може постраждати від власної необачності.

Близнюки

Задовольнити свої потреби вповні ви не зможете. Бракуватиме грошей. До того ж зростуть витрати на потреби дітей.

Рак

Помітних фінансових обмежень ви не відчуватимете. Дозвольте собі відпочити від наднормової роботи. Може трапитися рідкісна річ, яку давно хотіли купити. Не втрачайте шансу її придбати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Левів на 2022 рік: коли шукати нову роботу та їхати на заробітки

Лев

Розмір прибутку не виправдає ваших сподівань. Перегляньте список запланованих покупок. Доведеться його суттєво зменшити.

Діва

Справи йтимуть добре. Проте ви можете переоцінити власні фінансові можливості. Не давайте обіцянок надати комусь матеріальну підтримку.

Терези

Приймати швидкі рішення небезпечно. Добре зважайте усі "за" та "проти", перш ніж приймете рішення з фінансових питань. Маєте шанс розбагатіти.

Скорпіон

Зведіть до мінімуму грошові операції. Не звертайтеся до послуг сервісних служб. Є ризик викинути гроші на вітер.

Стрілець

Складна ситуація. Зменшити дефіцит бюджету поки що не вийде. Не витрачайте марно грошей на випадкові покупки. Підтримати вас матеріально ніхто не зможе.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Раків на 2022 рік: чого робити не можна

Козеріг

Зберігається середній рівень заробітку. Виникатимуть проблеми з одержанням зароблених грошей. Тому не варто зарання планувати витрати.

Водолій

Перехід на нове місце роботи не призведе до підвищення доходів. Майте запас грошей для здійснення термінових ремонтних робіт.

Риби

Грошей вистачатиме на все необхідне. Не варто у цей день вести переговори з фінансових питань. Укладені домовленості будуть переглядатися.

Синоптики здивували прогнозом погоди на початок тижня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 17 січня: на Тельців чекає кар'єрний ріст, Терезам пророкують фінансовий успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути