Ексклюзиви
пʼятниця, 17 квітня 2020 07:00

Гороскоп на 17 квітня: що треба зробити у Страсну п'ятницю

Гороскоп на 17 квітня: що треба зробити у Страсну п'ятницю
У Страсну п'ятницю варто готувати та вживати пісні страви. Фото: pixabay.com

17 квітня слід підбивати підсумки та аналізувати результати своїх дій. Зупиніть гонитву за грошима чи визнанням. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не займайтеся розрахунками нових проектів. Проаналізуйте свої успіхи та досягнення, - говорить астролог. - Ви маєте можливість повчитися на власному досвіді. Дозвольте собі бути досить критичними. Не закривайте очі на помилки. Добрий час для пошуку давно загублених речей. У Страсну п'ятницю варто готувати та вживати пісні страви. Просіть вибачення і вибачайте тих, хто образив вас. Випікайте паску, моліться, читайте Біблію і готуйтеся до Великодня".

Овен

Справи рухатимуться надто повільно. Заробітки не відповідатимуть очікуванням. Не допускайте неконтрольованих витрат. Не кидайтеся різкими словами у бік партнерів. Ви можете спровокувати розірвання стосунків.

Телець

Додаткових внесків потребуватиме дім. Подружні пари зі стажем не відчуватимуть проблем у стосунках. Молодят може пригнічувати буденність. Тримайтеся.

Близнюки

Гроші даватимуться нелегко. Не дозволяйте себе ошукати. Довіряти людям на слово у фінансових питаннях не варто. Ваше нове захоплення не відповість взаємністю. Зате колишні кохані зуміють приємно здивувати.

Рак

Думки про особисте щастя навіватимуть сумний настрій. Не переймайтеся. Вам не дадуть довго сумувати на самоті.

Лев

Дефіциту коштів не буде. Та здійснити необхідні покупки краще у вихідні. Стосунки з коханими зміняться на краще. Особливо якщо ви зможете дарувати дорогій людині більше тепла.

Діва

Збільшується відтік коштів. Знадобляться гроші на ремонтні роботи. Не варто повертатися до колишніх бізнес-проектів. Обіцяного прибутку не буде. Неорганізованість коханих дратуватиме вас. Важко буде залишатися стриманим. Пам'ятайте, кожен має свої недоліки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На яку погоду чекати українцям у Страсну п'ятницю

Терези

Серйозних збитків цей день не принесе. Помітних прибутків теж. Не варто укладати фінансові угоди. Їхні умови доведеться переглядати.

Скорпіон

Завершується період матеріальної нестабільності. Незабаром очікується підвищення заробітку. Не відмовляйте людям у матеріальній підтримці. Довіртеся долі. Усе йде на краще.

Стрілець

Відкладіть переїзд на нову квартиру. Не розпочинайте ремонту. Ви почуватимете себе впевнено. І це відчують оточуючі. Не відмовляйте собі у задоволенні злегка пофліртувати.

Козеріг

Заробіток вийде невеликий. Це час приємних витрат. Купуйте подарунки близьким людям. Побалуйте й себе обновкою. Про особисте ніколи буде думати.

Водолій

Хід фінансових справ не задовольнятиме вас. Не витрачайте зусилля на виправлення ситуації. Незабаром все владнається. Партнери триматимуться надто самовпевнено. Стримуйте своє бажання поставити їх на місце.

Риби

Надійде частина очікуваних грошей. На преміальні розраховувати не варто. Економте. Покупки краще здійснити після обіду.

Астролог назвала знаки, життя яких цього тижня зміниться на краще.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 17 квітня: що треба зробити у Страсну п'ятницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути