середа, 17 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 17 серпня: чого цього дня робити категорично не можна

Гороскоп на 17 серпня: чого цього дня робити категорично не можна
Це невдалий час для знайомства. Траплятимуться негідники, які принесуть багато болю і розчарування. Фото: pixabay.com

17 серпня зачекайте з оформленням спадку та купівлею нерухомості. Важко буде домовитися зі співрозмовниками. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це день бурхливих суперечок, - говорить астрологиня. – Утримайтеся від з'ясування стосунків з друзями та колегами. Наживете собі ворога. Навіть підвищення по кар'єрі не принесуть очікуваного успіху. Керівна посада буде вам не під силу. Підлеглі ігноруватимуть будь-які накази. Не спішіть звільняти колег. Знайти їм гідну заміну буде складно. Цього дня категорично не можна подавати до суду, розлучатися, переїздити у нове житло, затіювати ремонт. Це невдалий час для знайомства. Траплятимуться негідники, які принесуть багато болю і розчарування. Дехто з друзів чи колег переборщить із парфумами. Нудитиме від солодких запахів".

Овен

Не шукайте пригод на власну голову. Годі змінювати одного партнера на іншого. Цінуйте людей, які поруч за будь-яких обставин.

Телець

Робота краще вдаватиметься, якщо візьметеся за неї у гарному настрої. Майте резервну копійку в кишені. Гроші знадобляться на ремонт техніки та автомобіля.

Близнюки

Таланитиме впертим. Не відступайте від задуманого. Те, що зараз здається нездійсненим, до вихідних розв'яжеться саме по собі.

Рак

Досить заздрити чужому успіху. Зосередьтеся на роботі. Гроші надійдуть після обіду. Діти шокують своїми заявами. Не суперечте їхнім намірам. Прислухайтеся до підказок долі.

Лев

Діалог з коханими не складеться. Шукайте співбесідника серед братів і сестер. Ризикуєте потрапити у фінансову пастку. Стежте, під чим ставите підпис.

Діва

Не йдіть до супермаркету без списку продуктів. Накупите багато зайвого. Більше часу проводьте із родиною. Тоді не почуватиметеся самотніми. Утримайтеся від видалення родимок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єдина жінка у взводі: показали кулеметницю – гуцулку Ксеню з Верховини

Терези

Кохані і батьки захоплюватимуться навіть найменшими вашими успіхами. Діліться з ними переживаннями і думками про майбутнє. Зайвий одяг роздайте нужденним.

Скорпіон

По-філософськи ставтеся до всього, що відбувається навколо. Тоді діятимете мудро. Якщо невдачі спіткають на роботі, час взяти відпустку і присвятити себе родині.

Стрілець

Кохані говоритимуть одне, а робитимуть інше. Це спантеличуватиме. Не спішіть сваритися та розпочинати нові стосунки. Скоро пошкодуєте і тужитимете за партнерами.

Козеріг

Рідше дивіться новини. Не дискутуйте на політичні теми. Інакше невралгії не уникнути. Є ризик гіпертонічних кризів. Відпускайте людей, які погрожують піти від вас. Разом з ними відпадуть неприємності та страхи.

Водолій

Самотужки мало що зможете вирішити. Але у хорошому тандемі з перевіреними партнерами маєте шанс упевнено прорватися вперед.

Риби

Даремно хвилюєтеся. Успіх на вашому боці. Записуйтеся на тренінги. Пам'ятайте, ніколи не пізно вчитися і починати щось з нуля.

Синоптики попередньо спрогнозували погоду на День Незалежності 24 серпня. У Києві обіцяють спеку й без опадів.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 17 серпня: чого цього дня робити категорично не можна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути