неділя, 15 грудня 2019 20:00

Гороскоп на 16-22 грудня: кому цей тиждень принесе надприбутки

Гороскоп на 16-22 грудня: кому цей тиждень принесе надприбутки
Час втілювати у життя задуми, які довго носили в голові. Фото: astrozodiac.net

Це тиждень мислячих людей, які люблять дисципліну і цінують кожну хвилину. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Хочете більше дізнатися, навчіться вчасно замовкнути, - каже астролог. -Менше говоріть, більше сухайте. Час втілювати у життя задуми, які довго носили в голові. Аналізуйте і робіть висновки. Добре почуватимуться ті, хто не боїться ризикувати. Хотітиметься свята. Не шкодуйте грошей на себе. Побалуйте новим одягом чи чимось смачненьким. На надприбутки можуть розраховувати Раки, Скорпіони і Водолії".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Добре працюватиметься у парі та в команді. Використовуйте досвід поколінь, діліться ним зі своїми дітьми.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Обирайте не більш вигідні, а надійні джерела заробітку. Швидких грошей годі чекати. Якісних змін у стосунках з коханими не буде. Романтичні пригоди втомлять одноманітністю.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Самі себе ставитимете у незручні ситуації. Це час безрезультативних поривань. Чекати заробітку варто від середи. Доти грошей ледве вистачатиме для підтримки звичного режиму життя.

Рак (22 червня – 22 липня)

Гроші надходитимуть вчасно. Цікавтеся справами коханих. Не дозволяйте їм сумніватися у ваших почуттях. Захищайте горло від переохолодження. Є небезпека підхопити ангіну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2020 рік для Стрільця: астролог назвала найбільш вдалі місяці

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не переоцінюйте свої фінансові можливості. Амбіції можуть дорого обійтися. Важливі фінансові проекти перенесіть на п'ятницю. Враховуйте особливості характеру коханих. Тоді конфліктів стане менше.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Відкладіть підписання договорів. Самі себе підштовхнете до збитків. Оминайте ігрові клуби. Не варто брати шлюб. Кохання швидко мине.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Весь тиждень надходитимуть новини, які ви не могли передбачити. Це додаватиме тривожності. Об'єктивних причин для цього не буде. Завантажте себе роботою, тоді ніколи буде накручувати себе.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Фортуна на вашому боці. У яку б ситуацію не потрапили, вийдете з неї переможцем. Не поспішайте із вибором подарунків. Вам спробують продати неякісний товар.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Щоб зберегти високий рівень заробітку, доведеться працювати удвічі більше. Не наражайтеся на штрафні санкції. Не шукайте підтримки серед незнайомців. Вони розкусять ваші слабкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Високосний 2020 рік: коли краще брати шлюб і народжувати дітей

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Збільшується фінансовий потік, але росте список необхідних виплат. Вийти на середній рівень заробітку зараз не вдасться. Для побачень краще обирати вечірні години.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Ваші творчі здібності помітить начальство. Дійте сміливо. Зараз вам багато чого під силу. Шукайте додаткові можливості заробити.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не чекайте, що хтось допоможе вам реалізувати ваші плани. За все доведеться поборотися. Стримуйте азарт покупця у собі. Кохані захоплюватимуться вами. Отримуйте задоволення від спілкування з ними.

2020 рік – один із найцікавіших у житті Терезів. Придивляйтеся до свого оточення, розберіться зі своїми бажаннями.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16-22 грудня: кому цей тиждень принесе надприбутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути