Ексклюзиви
середа, 16 жовтня 2019 07:00

Гороскоп на 16 жовтня: астролог розповіла, чого категорично не можна робити сьогодні

Гороскоп на 16 жовтня: астролог розповіла, чого категорично не можна робити сьогодні
Доведеться добре побігати, аби хоч щось вдалося. Справи рухатимуться дуже повільно. Фото: astrozodiac.net

16 жовтня – непростий день. Початок важливих справ по можливості відкладіть на четвер чи п'ятницю. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Середа не сприяє вдалому завершенню розпочатого, - каже астролог. - Доведеться добре побігати, аби хоч щось вдалося. Справи рухатимуться дуже повільно. Дратуватиме мала результативність. Надвечір втома валитиме людей з ніг. Тому оточуючі погано контролюватимуть свої емоції. Це треба враховувати. Не вступайте у суперечки. З'ясовувати стосунки не час. Пізно ввечері не бажано гуляти темними вулицями. Категорично не можна запускати нові проекти. Вони виявляться збитковими. Поганий час для освідчення, придбання нерухомості у кредит, оформлення спадку і доручень".

Овен

Пильнуйте за роботою посередників. Вони можуть скористатися вашою необізнаністю у справах. В результаті очікуваного доходу ви не матимете.

Тілець

Гроші спливатимуть швидко. Але так само швидко ви знаходитиме спосіб покрити чергову нестачу коштів. Шукайте додаткові засоби економії. Кохані прагнуть допомогти вам у справах. Прийміть їхню турботу із вдячністю.

Близнюки

Справи рухатимуться непогано. Та заробітки поки навряд чи зростуть. Обмежте список покупок до необхідного мінімуму. Не варто позичати людям свої речі.

Рак

Не йдіть до ігрових клубів. Залишите там чималу суму. Стримуйте свій азарт. На розпродажі можете придбати дешевий непотріб. Підводитиме годинник і транспорт. Доведеться не раз корегувати плани. Запізнення інших теж дратуватиме.

Лев

У вашій кишені обмаль грошей. Забезпечити необхідний рівень прибутку буде важко. Скористайтеся своїми заощадженнями.

Діва

Неприємних несподіванок не буде. Та проблематично проходитимуть операції з нерухомістю. Брати іпотечний кредит не слід. Він стане тягарем для вашого бюджету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна буде однією з найтепліших у Європі: синоптик втішила прогнозом погоди

Терези

Очікувані кошти надходитимуть вчасно. Шумна компанія швидко втомить вас. Проведіть вечір у тихому домашньому оточенні. Почитайте або послухайте улюблену музику.

Скорпіон

Контролюйте рух грошей. Виникатимуть помилки у підрахунку вартості товарів і послуг. Перераховуйте здачу на ринку. Уникайте напружених тем під час діалогу з коханими.

Стрілець

Фінансові проблеми доведеться долати самотужки. Розраховувати на чиюсь підтримку марно. Робота повністю поглинатиме вашу увагу. На компліменти партнеру не вистачатиме сил.

Козеріг

Додаткового прибутку не очікується. Відкладіть оформлення майнових документів. Помилки у важливих паперах призведуть до зайвих витрат.

Водолій

На втілення нових ідей фінансових ресурсів бракуватиме. Залучіть до справи однодумців. Спливатимуть у пам'яті неприємні сторінки особистого життя. Не давайте волю почуттям. Пригадайте щось світле у своєму минулому.

Риби

Триває період застою у справах. Відповідно відчуватиметься фінансовий дефіцит. Не виставляйте на продаж свої речі. Зачекайте з відкриттям депозитних рахунків.

У листопаді на українців чекають три потужні магнітні бурі. Експерти назвали дати.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16 жовтня: астролог розповіла, чого категорично не можна робити сьогодні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути