Ексклюзиви
середа, 16 грудня 2020 07:00

Гороскоп на 16 грудня: кому доля готує незабутні подарунки

Гороскоп на 16 грудня: кому доля готує незабутні подарунки
Використайте шанс щось змінити у своєму житті. Фото: pixabay.com

16 грудня – особливо вдалий день. Не варто хвилюватися через життєві негаразди і нарікати на долю. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Використайте шанс щось змінити у своєму житті, - каже астролог. – Розпочніть ремонт. Пошукайте новий стиль одягу чи зачіски. Створіть власними руками декоративне панно. Через практичне самовираження до вас прийде внутрішнє відчуття гармонії. Занадто багато людей втручатимуться у ваші справи. Роздратування протягом дня зростатиме. Не наговоріть зайвого коханим під гарячу руку. Для Тельців і Близнюків, Скорпіонів і Риб доля готує незабутні подарунки".

Овен

Заробіток залишатиметься стабільно невисоким. Не здавайте у ремонт свої речі. Вони надовго затримаються у сервісному центрі.

Телець

Проблем з фінансовим забезпеченням життя не буде. Не купуйте секонд хенд. Особливо якщо йдеться про авто чи побутову техніку. Це будуть даремно витрачені гроші.

Близнюки

Очікувані прибутки надійдуть вчасно. Не можна у цей день виявляти жадібність. Легко розставайтеся зі старими речами. Підтримайте матеріально старших родичів.

Рак

Будьте порядними у стосунках з фінансовими партнерами та клієнтами. Не плекайте надмірних меркантильних інтересів. Ситуація може обернутися проти вас.

Лев

Проведіть ревізію своєї бухгалтерії. Вчасно сплачуйте рахунки. Очікуйте надходження перспективних фінансових пропозицій.

Діва

Ви одержите лише частину очікуваного прибутку. Не вступайте у суперечки. Із затримкою надійде уся сума. Подбайте про створення затишку в домі. Купуйте нові меблі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як пройшло єдине сонячне затемнення 2020-го: приголомшливі фото

Терези

Через власну необачність ви можете втратити немалі гроші. Не дозволяйте себе ошукати. Довіра у фінансових питаннях не завжди доречна.

Скорпіон

Обставини складатимуться на вашу користь. Навіть при наявності невеликої суми у кишені ви зможете придбати усе необхідне. Купіть собі корисну симпатичну дрібничку.

Стрілець

Гроші надходитимуть невеликими сумами. Сплатити усі поточні рахунки одразу не вдасться. Вирішуйте фінансові проблеми поетапно.

Козеріг

Витрати перевищуватимуть заробітки. Додаткових фінансових внесків потребуватимуть діти. Пошукайте засоби економії.

Водолій

Досягти достатнього рівня забезпечення буде важко. Зароблені гроші не потраплять до ваших рук у повному обсязі. Доведеться відмовитися від деяких витрат.

Риби

Афішувати свої подальші фінансові плани не варто. Не сполохайте удачу. Обирайте безготівкову форму розрахунку за надані послуги.

14 грудня відбулося Сонячне затемнення в знаку Стрільця. Астролог розповіла, чому останнє затемнення 2020 року покладе край усьому зайвому і непотрібному.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16 грудня: кому доля готує незабутні подарунки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути