понеділок, 15 серпня 2022 06:00

Гороскоп на 15 серпня: кому цей день принесе гарні новини та небачений успіх

Гороскоп на 15 серпня: кому цей день принесе гарні новини та небачений успіх
Уникайте натовпу. Легко буде підхопити застуду. Фото: pixabay.com

15 серпня дійте впевнено. Прийняті цього дня рішення кардинально змінять ваше життя на краще. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Отримуйте задоволення від того, що робите, - говорить астрологиня. – Поважайте опонентів і заручіться підтримкою колег. Не можна закладати фундамент. У цих новобудовах люди постійно сваритимуться. Цей день принесе гарні новини та небачений успіх Тельцям, Стрільцям, Левам і Козерогам. Призначати перше побачення із людьми, яких знайшли на сайтах знайомств, не варто. Зустріч принесе розчарування. Уникайте натовпу. Легко буде підхопити застуду".

Овен

Користуватиметеся успіхом у представників протилежної статі. Не влаштовуйте сцен ревнощів. Дорожіть існуючими стосунками.

Телець

Зростає інтерес до чужих інтриг. Не лізьте у конфлікти, бо у всьому звинуватять вас. Налягайте на овочі. Допоможіть організму очиститися.

Близнюки

Гроші зникатимуть із блискавичною швидкістю. Відкладіть покупку авто. Будьте тактовними. Не ображайте людей, які довіряють вам.

Рак

Працюватимете за двох. Бажане отримаєте, але сил забракне, аби так само активно діяти далі. Почуватиметеся втомленими і спустошеними. Будьте обережними на воді. Виникатимуть судоми.

Лев

Залишайтеся комунікабельними і не переставайте довіряти людям. Якщо не опускатимете руки, до вихідних отримаєте гарний заробіток.

Діва

Досить переоцінювати власні уміння. Не слід погоджуватися на посаду, до якої не готові. Ризикуєте не впоратися зі своїми обов'язками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шалені градуси: один регіон України стане чи не найспекотнішим в Європі

Терези

Грошей і можливостей стає більше. Годі сидіти на місці. У ваше життя прийдуть свіжі ідеї та враження. Зосередьтеся на роботі. Внутрішня тривога викличе безсоння.

Скорпіон

Стережіться конкурентів. Вони усіляко намагатимуться розвідати ваші плани на майбутнє. Не викликайте ревнощі у коханих. Пильнуйте за кермом.

Стрілець

На вас чекають злети. Не приховуйте своїх талантів. Стережіться штрафних санкцій. Великі покупки здійсніть після обіду. Кохані жадатимуть ласки.

Козеріг

Запропонують нове місце роботи і гідну оплату праці. День виявиться роковим в особистому житті. Свідомо приймайте рішення щодо зміни партнера.

Водолій

Це тиждень відкриттів. Не сидіть вдома. Залишайтеся пильними. Досить покладатися на інтуїцію і легковажити з грішми. Ризикуєте ошукати себе. Добрий заробіток принесе хобі.

Риби

Радітимете за успіхи коханих та дітей. Отримаєте виплати, які давно затримували. Зблизитися з партнерами вдасться на вихідних. Цінуйте їхні погляди. Не нав'язуйте своїх думок.

В Україні навчатися школярі можуть в змішаному режимі – чергування очного навчання в школах та дистанційного онлайн.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 15 серпня: кому цей день принесе гарні новини та небачений успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути