понеділок, 14 жовтня 2019 07:00

Гороскоп на 14 жовтня: чиї заробітки зростуть

Гороскоп на 14 жовтня: чиї заробітки зростуть
Сила цього дня переважатиме здоровий глузд. Уникайте гострих конфліктних ситуацій. Фото: astrozodiac.net

У понеділок 14 жовтня більшість сподівань виявляться марними. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не спокушайтеся на щедрі обіцянки балакунів, - каже астролог. - Запропоноване ними діло не буде вигідним. Принесе розчарування і нова закоханість. Не давайте волі своєму бажанню посперечатися. Істина в такий спосіб не народиться. Настрій буде зіпсовано. Сила цього дня переважатиме здоровий глузд. Уникайте гострих конфліктних ситуацій. Зростуть заробітки у Терезів і Стрільців".

Овен

Перспективних ділових пропозицій годі очікувати. Не поспішайте погоджуватися на співробітництво з новими партнерами. Ви потрапите у фінансову кабалу.

Тілець

Не виставляйте власну нерухомість у продаж. Дочекайтеся періоду стабілізації цін. Здавати своє авто у ремонт не слід. Якість роботи майстрів вас не задовольнить.

Близнюки

Добиватися підвищення заробітку не час. Дбайте, аби не втратити те, що маєте. Керівництво не матиме настрою іти назустріч проханням підлеглих. Уникайте штрафних санкцій.

Рак

Малопродуктивний день. Виношувати грандіозні фінансові плани не слід. Економічна обстановка постійно змінюватиметься. Не несіть своє роздратування додому.

Лев

Оформлювати документи на реєстрацію підприємницької діяльності не слід. Прибутковою ця справа не буде. Не змінюйте основного напрямку роботи. Не полишатимуть спогади про колишні стосунки. Ні про що жалкувати не слід.

Діва

Поштові перекази грошей затримаються. Розраховувати на них не варто. Відкладіть пошуки приміщення для нового офісу. Воно коштуватиме невиправдано дорого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка розв'язала загадку, яку ніхто не міг вирішити 400 років

Терези

Стан справ поступово покращуватиметься. Частину ваших матеріальних обов'язків візьмуть на себе близькі. Упоратися з рештою вам буде не складно.

Скорпіон

Додаткових внесків потребуватимуть невеликі ремонтні роботи в домі. Скористайтеся заощадженими грошима. Не шкодуйте коштів на підтримання здоров'я дітей.

Стрілець

Один з найбільш вдалих днів тижня. Вам щаститиме на гроші. Може трапитися навіть коштовна знахідка. Не шкодуйте коштів на благодійні справи.

Козеріг

Великого прибутку не очікується. Проте не слід шкодувати грошей на допомогу ближнім. Відгукніться на прохання знайомих про матеріальну підтримку.

Водолій

Не варто сперечатися з керівництвом. Від цього може постраждати ваш гаманець. Грошей на кишенькові витрати буде обмаль.

Риби

Вирішення фінансових проблем відкладіть до вечора. Зранку ви можете лише ускладнити ситуацію. Бережіть ювелірні вироби. У цей день їх можна втратити або зламати.

Астролог розповіла, чого чекати від тижня з 14 по 20 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 14 жовтня: чиї заробітки зростуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути