вівторок, 14 липня 2020 07:00

Гороскоп на 14 липня: чого чекати в один із наймістичніших днів тижня

Гороскоп на 14 липня: чого чекати в один із наймістичніших днів тижня
Не шкодуйте про втрати, радійте успіхам. Впроваджувати нові винаходи у життя буде складно. Фото: pixabay.com

14 липня мало що вдаватиметься з першого разу. Місяць спадає. Знижується працездатність. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У вівторок важко буде зосередити на чомусь увагу, - говорить астролог. – Підвищується сонливість. Це один із наймістичніших днів тижня. Непотрібне губитиметься, важливе – знаходитиметься. Не шкодуйте про втрати, радійте успіхам. Впроваджувати нові винаходи у життя буде складно. Губитиметься важлива інформація. Забуватимуться необхідні для справ документи. Добре вичитуйте, під чим ставите підпис. Можна зашкодити собі через неуважність. Не час розпочинати ремонт".

Овен

Не допускайте поспіху під час проведення грошових операцій. Так ви можете двічі сплатити за одну послугу чи товар. Перевіряйте чеки і здачу

Телець

Намагайтеся гарно виглядати навіть у домашній обстановці. Не давайте приводу партнерам задивлятися на інших. Вони мають милуватися вами.

Близнюки

Надійдуть очікувані гроші. Щаститиме на компетентних фінансових консультантів. Вдале співвідношення ціни та якості куплених товарів приємно здивує.

Рак

Будете особливо ініціативними та легкими на підйом. Організуйте вечірню прогулянку. Можна пограти у теніс чи бадмінтон з коханими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мінімум опадів і спека: народний синоптик розповів, яким буде серпень

Лев

Вас відвідає натхнення. Пишіть вірші. Присвячуйте романси коханим. Малюйте. Створіть ігровий майданчик для малечі. Реалізуйте свої таланти.

Діва

Справи йтимуть добре. Нарікати на скруту не доведеться. Дотримуйтеся букви закону. Не наражайтеся на штрафні санкції.

Терези

Грошей вистачить на продукти і транспорт. Не беріть товари на виплату. Дочекайтеся надходження основного заробітку. Триває період випробування для партнерських стосунків.

Скорпіон

Покращенню матеріального забезпечення сприятиме подальше кар'єрне зростання. Продемонструйте шефу свої здібності. Говорити про підвищення краще через тиждень.

Стрілець

Збільшується фінансовий потік. Подбайте про надійне збереження грошей. Робити внески у розширення бізнесу не слід. Поповніть свої заощадження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дивовижна, божественна, чудова: модель досконалим тілом вразила прихильників у саме серце

Козеріг

Проведіть вечір за улюбленими заняттями. Дозвольте милим поспілкуватися з друзями чи сусідами. Не питайте про причини їхнього пізнього повернення. Довіряйте.

Водолій

Ви не готові до кардинальних змін. Тому не слід вести з коханими розмову про переїзд в окреме помешкання. Їхня ініціативність вас насторожить. Відкладіть цю тему.

Риби

Не дозволяйте собі лінуватися. Цей день обіцяє добрий прибуток. Проте на виграш годі сподіватися. До вас прийдуть лише зароблені гроші.

Протягом тижня з 13 по 19 липня легко буде позбутися поганих звичок і зайвої ваги. Налаштуйтеся на позитив. Скрутні часи скоро минуть.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 14 липня: чого чекати в один із наймістичніших днів тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути